Hakikaten yatýrýmcýlýkla falan uzaktan yakýndan alakasý yok bizim küçük yatýrýmcýnýn. Ýyice kumarhaneye çeviriyorlar. 3 5 tane afedersiniz soytarý kuþlu sitede millete pazarlamaya çalýþýyor, hepsi sorgusuz sualsiz atlýyor hisseye. %90'nýn þirketin mevcut durumuyla ilgili, geleceði ile ilgili, yatýrýmlarý ile ilgili zerre bilgisi yoktur eminim.
Eski fiyattan 34-37 TL'den beridir tutuyorum hisselerimi, çünkü potansiyeli az çok tahmin edebildik o zamandan. Ama böyle hareketler olunca insanýn gerçekten caný sýkýlabiliyor.
Yani tavan tavan giderkende rahatsýz oluyorum. Vaziyet belli iþte sürüyle atlýyorlar hisseye, þimdi de satacaz diye vermeye çalýþýyorlar tabana. Akýldan yoksun o kadar çok insan var ki memlekette, kusura bakmayýn gerçekten.
Yanlýþ anlaþýlma da olmasýn asla, kimseye neden satýyorsunuz diye yazmýyorum. Kuþlu sitedeki þu manipülasyon olaylarýndan artýk gerçekten rahatsýz olmaya baþladým. Memleketin borsasýný kumarhaneye çevirdiler iyice. Birgün önceden bir de biz uyardýk diye paylaþým yapýyorlar sonra. Arkadaþ 50bin 100bin takipçisi var, zaten söylediði için adamlar avel satmaya baþlýyor, ondan sonra taban. Sonra da biz uyarmýþtýk. Adamýn yok ki bir öngörüsü, bir gelecek projeksiyonu, nedir ne deðildir yok yani...
Ponzi, resmen ponzi. Baþka biþey deðil.
Kusura bakmayýn içimi döktüm biraz.
Selamlar, saygýlar,

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri