https://twitter.com/kekonacci/status...192436736?s=20
Kekeo üstad,saðolsun twitterda gesanla övgüyle bahsetmiþ,bu gesanda büyük emeði var,eskiler bilir,hocam teþekkürler.
Tahtacinin burayi okuduguna eminim, ben her yazdigimda dusuruyor, bakalim ne olacak, onu test etmek icin yaziyorum.
Su an 'X' ve eski tabirle kuslu sitemizde son bir kac gundur gozlemim buyuk moral dususu gozleniyor. Gavurcasiyla sentiment negatife dusmus vaziyette.
Bilanconun guzel gelmesini beklerim, ancak bu tahtacinin elinde bu hisse gercekten mundar edilme yolunda ilerliyor. Kisa ve orta vadecileri 'market maker' imiz aglatmak icin firsat kolluyor, endeks bu kadar giderken boyle yaparsa, dususlerde tamamen piyasaya boca edecek korkusu var herkeste.
Bakalim ne olacak, ben sabrimi korumaya calisiyorum. Uzun vade olumsuz gitmesi mumkun degil diye dusunuyorum. Ancak tahtaci ve piyasa bu sirket dinlensin diye israr ediyor. Tahtaci, yilbasina kadar rahat vermeyecek havasi veriyor, bu tamamen bir tahmin.
Tahtada resmen testere yapip, gunluk trade'le kafa buluyor. Bazen kontr ile pair trading yapiyor mi diye de supheleniyorum. Bu yuzden kontr ucusa gecerse, bu da hizlanabilir, ikisinin arasinda ki farkin once cok hizli artip sonra dengeye gelme evresinde, ancak kesin konusmak zor. Bu adamlarin ne yone ne tilkilik yapacagini onceden bilmek mumkun degil. Bazi gunler tahtaci tam corbaci kafasinda. Tahtaya buyuk bir balina girerse isler degisir, yoksa sabir tek silahimiz.
Sirketin patronaji da bu noktada sanki tahtaciyla anlasmis gibi imaj veriyor, ki hosuma gitmeyen taraf bu.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
sasa yeni ges YAPTIRACAKMIÞ ÖNCEKÝNÝ BÝZ ALMIÞTIK HAYIRLISI BAKALIM...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Tahtaci yine filim cevirme ayaklarinda, patronaj bu isin neresinde soruyorum.
Yatirimci iliskileri burayi okuyor biliyoruz, lutfen kaliteli bir rapor ve sunum hazirlayin, piyasa bu sirketi yatirimci iliskilerini duzenleyemedigi icin tukaaka ediyor.
X sitede patladi patlayacak þeklinde bayaðý bir þeyler yazýlýp çiziliyor. Burada 3 gündür yazý yazýlmamýþ. Herkesmi eupwr brlsm astor cu oldu
evet ilkini gesan almýþtý...büyük bir ihtimalle bunu da o alacak...sanayi þirketleri ihracat yapmak istiyorsa ?? yeþil enerjiye geçmek zorunda..bunu ilk yapan avantaj saðlayacak..o yüzden de sasa milyon dolarlarý gözden çýkarýp ges yaptýrmak istiyor..sýrayla herkes yapacak..sektörün önü açýk..bunu aylar önce burada söylüyordum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri