brlsm benim de yeni hissem dostum...bebek olarak görüyorum...çok da gesana benzetiyorum...güzel de bilanço yolladý...türkiyede ve yurtdýþýnda büyük inþaat projeleri yapan rönesans holding ile yakýn iþbirliði içinde...brlsm makedonyada da bir ges þirketi kurdu...oradan da iþler almaya baþlayabilir..ayrýca azerbeycan ile iyi iliþkileri var..oradan da iþler gelebilir...kýsacasý brlsm bir kaç koldan bu iþlere aðýrlýk vermeye baþladý...zaten yakýn zamanda da 400 küsür çalýþaný olan bir ges þirketini satýn almýþtý...güzel de bir iþ kapý atmýþtý...
brlsm de gesan gibi döviz bazlý çalýþýyor..saha tecrübesi yüksek...kalite konusunda kendisini ispatlamýþ..finansallarý güçlü ki güzel de bir bilanço yolladý...benim yenilenebilir enerji sektöründe tutunacak tek dalým...
önce gesan sonrasýnda europower sonrasýnda da cwene yi elimden kaçýrdým...brlsm de ise hikaye yeni baþladý...gerisi de nasiptir diyorum...
ben sizlere baþarýlar diliyorum..gönlüm gesan ve europowerden de yana..çocuðum gibi görüyorum...geçmiþte çok emek vermiþtim..
saygý ve sevgilerimi sunuyorum...

Alýntý yaparak yanýtla
sonunda piyasa bizi haklý gördü...çok sonradan twiteerin üstadlarý ve TV yorumculari söylediðim konularý iþlemeye baþladýlar...yenilenebilir enerjinin önemini,fosil yakýtlarýn sonunun geldiðini ,Paris iklim anlaþmasýný ve Türkiye'nin dev þirketlerinin artýk yeþil enerjiye geçmek için büyük yatýrýmlar yapmaya baþladýklarýný söylemeye baþladýlar...
Yer Ýmleri