arkadaþlar bol kazançlar ilk kez yazýyorum topiðe..
grafik teknik analiz yorumum aþaðýdaki linkte..
https://twitter.com/borsauzayi/statu...630855680?s=20
Borsada çok büyük balonlar var ama inþaAllah patlar spk sessiz borsaya açýl 1 liraya þirket kur 1000 liraya halka arz et patlýcak
KAP sonrasi piyasa yapici hareketini yapiyor. GESAN patronaji hissenin hizlanmasini istemiyor ilk akla gelen secenek.
yaklaþýk 13 milyon lot kote olup patronlar borsada satacak hoþ olmadý bu haber ...Ýnþallah þirkete le ilgili yerlerde kullanýcaz falan derler yoksa cok buyuk guven kaybý olur hisseye...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Söylenecek çok söz varda neyse.. daha da davosa gelmem.
Partonlar gene ne planlýyorlar acaba? Yeni yatýrým mý yapacaklar? Madem satýþ yapacaklar pekala bilanço ile daha da yukarý sürüp oradan satabilirlerdi. Hem fk da düþmüþ olurdu. Sdttr gibi bir hafta tavan çekse kim ne diyebilirdi? Bilanço öncesi hem de seans içinde kap atmanýn gerekçesi neydi?
Nasýl bir planlarý, stratejileri olabilir? Önceki satýþta yanlýþ hatýrlamýyorsam önce yükselmiþ saha sonra tahtada satýþ yapmýþlar ve düþüþe geççimiþti. Yorumlarýnýz nedir dostlar.
Patronlarýn bu iþi art niyetli yaptýklarýna inanmýyorum,çünkü sektörde büyük talep var,büyük ihtimal taleplere cevap vermek ve lider olmak,hatta dünyaya açýlmak için büyümek için alýnan bir karar,bence satýlacak hisselerin geliride þirkette faizsiz olarak borç verilecek gibi,çünkü kredi faizleri daha yüksek,buda yatýrýmcýlarýn lehine olacak bir durum,belkide satýlacak hisseleri herhangi bir fon veya kurum,kiþilerle görüþüp fiatýnýda belirlemiþlerki,çünkü satýlacak lotlar yönetim kurulundaki ortaklýk oranýna göre belirlenmiþ gibi geldi bana,yarýn kendini belli eder,en kötüsü belirli bir süre yataya sarýp,sonra yoluna devem eder diye düþünüyorum,herkese iyi geceler.
Yer Ýmleri