Originally Posted by
mzffr
Daha önce patronlar satýþ yaptýklarýnda topladýklarý nakitin bir bölümünü faizsiz TL olarak þirkete borç vermiþlerdi. Gelmesini hiç istemediðim tek haber buydu. Bu topicte de bu tür bir haber gelirse Gesan hakkýnda fikrim deðiþir yazmýþtým ve kendimle çeliþmemek için uzun süredir sahip olduðu Gesan'larý dün itibariyle sattým. Bu tpicteki tüm eski ortaklarýma teþekkür ediyorum. Çok kuvvetli bir bilanço geleceðine adým gibi eminim ancak bir sene içerisinde ikinci borsada iþlem gören tipe dönüþüm haberi beni üzdü ve fikrimi deðiþtirdi. Halka açýldýktan sonra zaten en az 6 ay patron satýþý yasak, bedelli sermaye artýrýmý yasak. Halka açýlalý iki yýldan az bir süre oldu. ilk 6 ay yasak satýþ. 1,5 yýl geçmeden ikinci kez 1,3 milyar TL bedelli hisseyi borsada iþlem gören tipe dönüþtürüyorsun. Bana etik gelmedi. Dönüþtürmeden önce KAP'a haber yollasan ve yine bu geliri yatýrýmlarda kullanacaðým desen anlarým. Neyse, benden alan da kazansýn inþallah. Ortak olmadýðým hissenin topiðinde yazmak adetim deðildir, hakkýnýzý helal edin, Allah'a emanet olun.
hayýrlýsý olsun senin için gerçekten morel bozucu bir haber ama ben sektörün öncü hisselerinden oldugu için beklicem hakýmýzda hayýrlýsý...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer Ýmleri