Testere yapan hisse yatýrýmcýsýný býktýrýr. Fakat eninde sonunda 50-100 katýna gider. Allah hepimize bol bol sabýr versin. Bu firma çok iyi yerlere gelecek.
Testere yapan hisse yatýrýmcýsýný býktýrýr. Fakat eninde sonunda 50-100 katýna gider. Allah hepimize bol bol sabýr versin. Bu firma çok iyi yerlere gelecek.
2024 sonu piyasa deðeri 100 milyarý geçerse ekmek yedik diyebiliriz. 37 milyar þu an...
Gesan saçýný taramaya devam ediyor... Yüzde 20-30 çýksa zaten patron devreye giriyor mg hissesinde
Bu hisse 2021 yýlýnda halka arz olmuþ. Bence daha borsada çok uzun yolu var. 3-5 sene yatay gitse bile çok büyük potansiyeli olduðunu düþünüyorum. Kademeli toplayýp lot sayýsýný arttýrmaya odaklanacaðým.
Kontr bir haftada yüzde 25 çýktý. Bu ayný. Hikayesi olan hisse çok malesef en dandigi bu çýktý
Bu rasyolarla daha fazla yatay gitme ihtimalini çok düþük görüyorum. Sektörünün en ucuz rasyolarýna sahip. Yýl sonu bilançosu geldiðinde rakamlar daha da iyileþecek.
Bir yandan devlet teþvikleri bir yandan Avrupa'nýn 2030 sýfýr karbon hedefi, gelen güzel bilançolar vs. her þey hem hissemiz hem sektör adýna olumluyken daha ne kadar bu baskýyý sürdürebilirler bilmiyorum ama umarým yeterince mal toplamýþlardýr.
"Boða piyasalarý kötümserlikle doðar, þüphecilikle büyür, iyimserlikle olgunlaþýr, coþkuyla ölür”
Deðiþik þekilde al sat yaptým ve bugün 77 lira(200 ema) ortalamayla büyük kýsmýný yerine koydum. Teþekkür ediyorum borsa tanrýlarýna. Sanýrým 72-69 liraya da deðdirirler seçime kadar; zira 300 günlük emayý her hisse tadacaktýr gibi gidiyor borsanýn gidiþatý. Ki Gesan da 200 emayý 74-80 bandýnda bir daha görmem þeklinde bakýyordum gidiþata...300 neden olmasýn...Þahsi fikrim böyle, tavsiye deðildir.
Ayrýca, Europower ve Gesan toplamý 70 milyar bandýnda gidip geliyor.(Astor 130 milyar tl) Böyle bakýnca gayet cömert davranmýþ denebilir borsa tanrýlarý; fakat trafo üretim hattý, Sun Junior-Arçelik ortaklýðý bilançolara karýþýnca, piyasa deðeri Astor'u geçmezse o zaman basarým Ýstinye'yi.
Yer Ýmleri