Neyse safyanýn hareketlenmesine katkýmýz olur belki, ölü topraðý var![]()
Neyse safyanýn hareketlenmesine katkýmýz olur belki, ölü topraðý var![]()
Tekrar kusura bakmayýn gerçekten eski mesajlarý da incelemeden sizi de tanýmadan sýrf sayfaya gelip milletle dalga geçen biri olarak düþündüm, o kiþilere karþý fazlaca hassasiyetim var da![]()
Piyasa yapicilar donem donem cesitli sektorlerde pozisyon alip rotasyona gidiyorlar. Bu baglamda xelkt indeksine dahil olan sirketlerin hemen hemen tamami 2022 Aralik'tan beri piyasanin uzak durdugu sirketler oldular. Arada guzel cikis firssatlari da oldu ancak bu endeksin onundeki buyuk buyume hikayasinden dolayi kucuk yatirimci bu hisselerden fazla cikis yapmadi.
Acikcasi bu endekste olan Gesan, Kontrolmatik, Europower, Yeotk, Alfas, Astor'da dahil olmak uzere takaslari toplu degil. Bu sartlarda tahta yapicilar bu sirketleri goturmezler izlenimi veriyorlar.
Ya cok buyuk bir ralli olur, mecburen bu hisseleri tutamazlar, yada bu olmazsa kucuk yatirimciya kan kusturup sattirana kadar asagiya basip beklerler.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
Artýk yukarý hareket zamaný gelmedi mi? Bu kadar baskýdan sonra sert bir zýplama bekliyorum.
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
Ooo Fedoramca, hayýrlý olsun ortaklýðýmýz. Mesajýný okudum ama cepten yazamadým, klavyemin baþýna geçince þov yapacaðým dermiþim
Gesan Baba'da fk'dan baþka sorun yok diyemiyorum zira ekos mekos 1200 fk:/ Neyse, üç beþ yerden bulduk parayý, gene tek hisse döndük 2 dolar desteðine yaklaþan Gesan'a... Bel kýrmadan asla býrakmazlar. Hazýrým þahsen.
Yer Ýmleri