hayýrlý uðurlu olsun...piyasa canlandýkça artýk kaplar hissenin çýkýþlarýnda etkili olmaya baþlayacaktýr...kötü piyasada sadece mal çýkmaya yardýmcý oluyordu...artýk devran dönmeye baþladý...beklentisi olan, hikayesi olan hisseler yavaþ yavaþ tekrardan ön plana çýkacaktýr...sabýrla bekliyoruz..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
buradan yine vermesinler çakal tayfa beklenti gerçekleþti diye
piyasanýn çoðu potansiyelden habersiz...ama ne zamanki gesan ukrayna ile ilgili iþbirliði veya iþ alma kaplarý atmaya baþlarsa piyasa görmeye baþlayacaktýr...piyasa eninde sonunda görecektir...gerçeklerin eninde sonunda ortaya çýkma gibi bir huyu var...piyasa ister bilsin isterse de bilmesin biz pozisyonumuzu aldýk bekliyoruz...önemli olan piyasadan önce potansiyeli fark edip pozisyon almaktýr...siz doðruyu yaptýktan sonra piyasa eninde sonunda ödülünüzü kar olarak verecektir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Giriþim Elektrik, TEÝAÞ tarafýndan 18.03.2025*tarihinde gerçekleþtirilen "ÝTM.507 Referanslý, 154 kV Akçaþehir*TM (KOP) Yapýmý"*ihalesinde en avantajlý fiyatý vererek 1. olmuþtur.
🫰 Ýhale baz bedeli: 192.471.216 TL
TEÝAÞ tarafýndan gerçekleþtirilen '154 kV Emirgazi TM Yapým Ýþi' konulu ihalede en avantajlý fiyat verilerek 1. olundu. Ýhale baz bedeli 212.859.669 TL'dir.
2 günde 3 büyük ihale yaklaþýk 525 milyon. Dün haberler vardý Ab Suriye’ye 5.8 milyar yardým yapacak diye Ukrayna da yavaþ yavaþ barýþ olacak gibi Trump Putin görüþüyor bugün.zaten Türkiye’de ihaleler yaðmur gibi geliyo 2 günde 3 ihale alýndý Suriye Ukrayna yerle bir olmuþ oralarda ne kadar iþ vardýr kim bilir. Millet iþ alamaz bizde bu kadar iþe nasýl yetiþecek diye düþünüyoruz
Sektörü 2024 yilinda durgunluða raðmen %11 büyümüþ idi.. diðer sektörlerin çoðu ise küçülmüþ idi..durgunluk geçmeye baþladýðý bu yýlda ise büyüme rakamlarý müthiþ olacaktýr...hele ki barýþ geldiðinde ukraynadaki potansiyel çok iþtah açýcý olacaktýr..gesanin agresif çýkmasý için Ukrayna ile ilgili bir iþ kapý atmasý bile yeterli olacaktýr..o zaman bu trenin vagonlarý hindistan trenlerine benzeyecek..![]()
hocam yatýrýmcý iliþkilerinin Türkiye’den daha fazla potansiyel var dediði Ukrayna’da barýþ yaklaþýyor
Trump, Putin’le görüþmesine iliþkin açýklama yaptý;
•Görüþme çok iyi ve verimliydi
•Tüm enerji ve altyapý saldýrýlarýnýn durmasý için derhal ateþkes ilan ettik.
•Savaþa nihai olarak son vermek için hýzla çalýþma konusunda anlaþtýk.
•Bir çok detay paylaþýldý.
•Hem Putin hem Zelensky savaþa son vermek istiyor.
•Süreç tüm hýzýyla devam edecek ve umarým insanlýk için ateþkesi saðlayacaðýz.
https://x.com/huseyingunaydc/status/...d8F2ZUHt93mWtw
Yer Ýmleri