gesan zaten büyüyen ve kaliteli bir şirket idi...bu hissede pozisyon almamın en büyük nedenlerden birisi de buydu ama bonus beklenti olarak da ukrayna beklentisinin var olması idi...biz ukraynayı hesaplar iken tombaladan suriye ve gazze beklentileri de çıktı..bu pazarlarda bu ülkeleri yeniden yapılandırıp kalkındırmada gesanın oynayabileceği rollerin olduğunu düşünüyorum..ukrayna gesanın zaten yıllardır tanıdığı ve iş yaptığı bir ülkeydi...orada kurulu da bir şirketi var..ayrıca savaştan hemen önce odesa şehrinde fabrika kurma girişimi bile vardı..ilişkiler o dereceye gelmişti...zaten yakın zamanda ukraynada ,ukrayna nın ileri gelen enerji şirketlerine bir tanıtım brifingi de vermiş ve bu toplantının çok da verimli geçtiğini belirtmişlerdi....
piyasa şu anda gesanın bu beklentisinden çok da haberi yok...potansiyel çok yüksek...yatırımcı ilişkilerinden hüseyin bey ile geçmişte yaptığım tüm görüşmelerde , oradaki potansiyelin halihazırda türkiyedeki potansiyelden çok daha fazla olduğunu belirtiyorlardı...bakalım neler olacak ?? sabırla bekliyoruz...şu ana kadar işler beklentim dahilinde ilerliyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri