keko ustad vardý ses yok uzunca süredir
keko ustad vardý ses yok uzunca süredir
Arkadaþlar gesandaki pozisyonum hiç deðiþmeden (trade etmeden ) devam ediyor..yaklaþýk 4_5 sefer 55_57 direnclerini test etmesine raðmen satmadým ama her seferinde tekrardan 40_45 seviyelerine indi..buda bende moral bozukluguna neden oldu..bu yüzden de açýkçasý yazma konusunda küstüm..zaten diðer hisselerime de yazmýyorum..ama fuul malum hisselerimde maldayim...
Malumunuz gesanda ukrayna_rusya savaþýnin bitmesi ve akabinde orada ciddi iþler almasý beklentisi çok önemliydi..bu beklentileri ile ilgili güzel gelismeler oldu (Ýstanbul'da barýþ görüþmeleri) ayrýca europower iþtiraki dünyada yenilenebilir enerji ve depolamali enerji konusunda çok ilerde olan Çinli firmalar ile güzel anlasmalar yaptý...bu iki geliþme gesan ve europoweri çok güzel yerlere taþýma potansiyeli var..
Haberleri ve hisselerimi sesizce ve yakýndan takip etmeye devam ediyorum...tüm ortaklara baþarýlar diliyorum..
Selamlar,
Bilanço sonrasý rasyolarý oldukça iyi seviyeye gelince geçen hafta salý günü tekrar ben de alýþ yaptým yaklaþýk 2 sene sonra
Geçmiþte çýktýðý fiyatlarýnýn altýný ya karýný artýrarak yada fiyatýný düþürerek dolduracagini soylemistim...ben de yaklaþýk 1.5 _2 yýl sonra tekrardan almýþtým...geldiðimiz süreçte gesan hem ciro ve karlýlýðýný artýrdý hem de fiyatýný düþürerek ,olasý bir alým için makul seviyelere geldi..bu süreçte ayrýca hem Ukrayna beklentisi canlandý hem de dünya capinda Çin firmalarý ile iþbirliði yapmaya baþladý...bu stratejik adýmlar ile gesan ilerde global bir þirket olma yolunda adým adým ilerlerse þaþirmayacaðim..
Gesanin fk si geçmiþte 50 civarlarýnda olduðunu hatirliyorum..bu gün ise bu rasyonun 11.79 olduðunu görüyorum..bence gayet güzel alým yerleri...
Yer Ýmleri