Bu kaðýdýn tavana kitlemesi için nasýl bir haber yada kap gelmeli.
Bu kaðýdýn tavana kitlemesi için nasýl bir haber yada kap gelmeli.
Sadece iyi bir kar. Baþka bir þeye gerek yok.
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
dostum ben de verilerin tümünü alt alta ,üst üste topladýðýmda zamaný geldiðini düþünüyorum...normalde bu sefer 57 e geldiðinde satmaya yemin etmiþtim aylar önce...ama dediðim gibi verilere baktýðýmda gesan günlerdir 55-56 aralýklarýnda olmasýna ve satýþ fýrsatý vermesine raðmen satmýyorum..inþALLAH bu sefer olacak...artýk yeni bir yükseliþ kanalýný hak ediyoruz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
gesan zaten her yýl son çeyrekte güzel bilanço açýklýyor .bunun nedeni aldýklarý iþlerin ödemelerinin çoðunun yýlýn son aylarýna denk gelmesidir...dediðim gibi eðer enflasyon muhasebesinden gol yemeyecek tedbirleri almýþ iseler ?? çok þýk ve çarpýcý kar görebiliriz...bunu temenni ediyorum..sabýrla beklemeye devam...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
gesan bu gün bir tavan yapmayý baþarýr ise ?? eskisi gibi tüm borsa alemini peþinden koþturacak..olabilir mi ?? izliyoruz....
![]()
bakalým bardaðý taþýran son damla hangi kap olacak....çok geçmiþte gesanýn ilk çýkýþ dönemlerinde gesan yine kap üzerine kap atýyor ama hiç etki etmiyordu...ama sonra bir patladý pis patladý...tam 22 kat çýktý bir yýl içinde...
tam bir efsane oldu...hisselerin geçmiþi de onlarla geliyor...geçmiþ hisselerin genlerine iþliyor...bakalým bu gen ne zaman iþlevsel hale gelecek ?? beklemeye devam ediyoruz...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1552240
Þirketimiz, Kuzey Kýbrýs Türk Cumhuriyeti'nde yerleþik SAN-HO Kuzey Enerji Þirketi tarafýndan gerçekleþtirilen "Güneþ Enerjisi Santrali (GES), Bütünleþik Elektrik Depolama Ünitesi, Yüksek Gerilim Trafo Merkezi ve Elektrik Ýletim Hattý Projesi" konulu ihaleye katýlmýþtýr.
Ýhalenin teknik ve idari deðerlendirme süreçlerinin tamamlanmasýný takiben, söz konusu iþin Þirketimiz uhdesinde kaldýðý bilgisi Ýhale Komisyonu tarafýndan tarafýmýza bildirilmiþtir.
Ýþin baz bedeli vergiler hariç 43.370.000 Euro (Kýrk Üç Milyon Üç Yüz Yetmiþ Bin Euro) olup, güncel Euro/TL kuru ile vergiler hariç yaklaþýk 2.236.981.230 TL'ye tekabül etmektedir.
Ýlgili proje kapsamýnda, güneþ enerjisi santralinin kurulumunda kullanýlacak taþýyýcý konstrüksiyon, trafo köþkleri (OG ve AG anahtarlama ürünleri ile trafo) ve trafo merkezi þalt ürünleri, baðlý ortaklýðýmýz Europower Enerji A.Þ.'den temin edilecektir.
Projenin depolama sistemi çözümleri için ise stratejik iþ birliði içinde olduðumuz BYD'nin batarya konteynýrlarý kullanýlacaktýr.
Bu Özel Durum Açýklamasý hem Türkçe hem de Ýngilizce olarak hazýrlanmýþ olup, iki metin arasýnda herhangi bir tutarsýzlýk olmasý durumunda Türkçe metin geçerli sayýlacaktýr.
Kamuoyuna ve yatýrýmcýlarýmýza saygýyla duyurulur.
arkadaþlar bu kap haberini dün görmemiþtim...akþam x e bakarken bu haberin paylaþýldýðýný gördüm...inanýlmaz bir haber bu..
Yer Ýmleri