GESAN Giriþim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Tic. konsolide bilanço 2025 Yýllýk net karý 903,414,000 TL (Önceki: 1,760,287,000 TL net kar)
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
doðrudur dostum...egegübreden de 44-45 civarlarýndan maliyet yapmýþ idik...egegübreden 78 ortalama ile ayrýlmýþtým...daha sonralarý 130 larý gördü egegübre...
gesanda da bilanço gelmiþ...eðer bir hissede güzel beklentiler yok ise bilanço çok ön plana çýkýyor ama eðer güçlü beklentiler varsa da piyasa geleceðe baktýðý için bilanço ikinci üçüncü planda kalýr...o yüzdendir ki bazen þirketler kötü bilanço açýklamasýna raðmen bir de bakýyorsunuz ki hisse çýkýþa geçmiþ..
bu yýlýn baþýndan beri atýlan kaplara baktýðýmýzda iþlerin çok iyi gittiðini görüyoruz...trafo fabrikamýzýn olumlu etkileri ilk çeyrekten itibaren etkisini gösterecek...byd ile yapýlan iþbirliðinin etkileri de görülmeye baþlanýyor...2026 yýlý gesan ve europower için çok güzel geçecek görünüyor...bakalým nasipte neler olacak ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Hisse tabana doðru gidiyor. Ýyi bir bilanço beklentisi gerçekleþmedi. Beklentisi gerçekleþmeyenler satýyor. 2026 yýlýndan umutlu olanlar yine tutmaya devam edecek...
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ciro 20,597 milyar...brüt kar 4,901 milyar...favök 3,749 milyar..net parasal pozisyon kayýplarý (enflasyon muhasebesi kaynaklý ) -1,441 milyar....net kar 903 milyon...
bu güne güvenenler satacak...yarýna güvenenler ise hem tutacak hem de alacak...15 aydýr bu gesana alýþtýk...önceki yýllarýn da hatýrý var bende..o yüzden de buna sabretmeye devam edeceðim...benim psikolojim zararlardan da etkilenmiyor...çok þükür sabýr etmeyi de öðrendik...yalnýz bu yaptýðýmý herkese tavsiye edemem...çünkü herkesi psikolojisi ayný deðil..
sýrf bu yüzden çok sevdiðim iþ arkadaþlarýma borsayý tavsiye etmiyorum ki ben borsadan çok iyi para kazanmama raðmen ....bazý arkadaþlar %10 zararda bile uykularý kaçýyor..böyle bir psikolojiye sahip birine borsada yatýrým yapmasý için nasýl ön ayak olunabilir ki...borsa gerçekten de saðlam psikolojiye sahip insanlarýn yeridir..tabi biraz da donanýmlý ve biraz da kýsmetli olmak lazým...bunlar yoksa bence kimse borsaya girmesin...
borsa 3 yýl öncesinin borsasý degil aldýðýmýz her hisse yürümüyor bir de patronlar borsacý olmuþ kendi hisselerinden para kazanýyorlar 40 lardan alýp 60 lardan satmýþtýr patron
gesan * 30 kat yaptý piyasa degeri ederinde ytd..
Yer Ýmleri