Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
bu gün güzel bir kapanış yaptık (60,25) günün en yükseğinden kapattık...zaten bana göre 57,00 direncinin geçileceğinin işaretlerini vermiş ve ben de burada paylaşmış idim...günlerdir 56-57 seviyelerinden satışlar karşılanıyor ve satmak isteyen herkese satış fırsatı sunuyorlardı..ısrarla zirvesinden uzaklaşmıyordu...sonunda 60 lı rakamlar ile tanıştık..içimize ferahlık geldi..

gesan ve europower ikilisi çok sık kap atıyorlar ama uzun süredir attığı kaplara duyarsız kaldığı için (ki bunun nedeni bence borsanın kış mevsiminde olması idi ) artık bu kapları bu forumda paylaşma gereği bile duymuyorduk...ama daha önce de söylemiştim gesan bir gün gelecek geçmişteki tüm kapları masanın üzerine serecek ve tek tek o kapların hakkını verecektir...bunun için borsanın iyicene bahar havasına girmesi gerekiyor...o yolda ilerliyoruz..borsa dolar bazındaki dirençlerini de tek tek geçiyor...bu ortam gesana çok fayda sağlayacaktır...

gesanın sektörü çok canlı..gesan ise diğer sektör şirketlerinden çok daha güçlü..hem finansal yapısı ile hem de ciro kaynağının çeşitliliği ile...suriye de yavaş yavaş duruyor...oradan da iş imkanı olacaktır...ukrayna beklentisi ise çok büyük ama bu beklenti bonustur..uzmanlar rusyanın en fazla sonbahara kadar savaşı sürdürebileceğini daha ötesine gidemeyeceğini dolayısı ile en geç sonbahara kadar bir barışın olması gerektiğini söylüyor...bakalım o vakte kadar kim sağ kim ölü...sabır sabır sabır...nasip nasip nasip..
Selamlar.
Keko abi tekrardan kürkçü dükkanına döndük çok zaman geçirmiştik sizle umarım hayırlısı olur o günlerdeki gibi dilek olay 3 sene önce sanırım sonra egegübre maceramız oldu )