Originally Posted by
Ömür
Tekrara çok düþüyoruz ama NÝYE ISRARLA GESAN?
Aslýnda gidin YZ'ye neden Giriþim Elektrik diye sorun,size sayfalar dolusu AR-GE,yatýrým,yenilikçilik,global ortaklýklar,sürekli artan kapasite,yeni iþ (ESCO) modellerine giriþmesi,All in one (üretimin her parçasindan mühendislige ve hatta santral iþletmeciligine kadar her þeyi yapabilir olmak) iþ modeli... öyle detaylý anlatýr ki..
Üstüne üstlük bu muazzam þirket þu an tartýsmasiz bicimde sektörünün en uygun finansal çarpanlarýnda. Yani âleni biicmde çöp muamelesi çekiliyor.
Þu ana kadar olanlar ve fazlasý için YZ'den güzelce yardým alýn ve görün. Burasýný anlatmaya gerek yok.
Tahtada olanlar,patronaj,hisseyi toplama evresi ve elbette bu uðurda dönen TEZGAHlara dair kiþisel argümanlarýmý býkmadan usanmadan milyon farklý kere ve farklý argümanlarla sundum. Kýþisel bakýþ açýmý hâla merak eden varsa biraz kurcalasýn😀
PEKÝ?
Bu þirketin çok akýllýca yönetildiðini ve bir dünya devi olma yolunda ilerlediðine can-ý gönülden inanýyorum. Son derece kompakt ve sofistike adýmlarla ilerliyor. Hormonlu büyümüyor. Trendler peþinde koþmuyor. Sessiz,derinden ve aðýr biçimde GLOBAL BÝR ENERJÝ devi olmak için iþin üretim kýsmýnda en kritik parçalara odaklanarak,mühendislik kýsmýnda ise büyük oyuncularýn radarýna girecek bir kartvizit inþa ederek aðýr agýr ilerliyor.
Kesinlikle yerel ölçeðýn çok ötesinde planlarý var. Bu planlarý adým adým kuruyor. Bu planlama doðrultsunda odaðýný ALL ÝN ONE yani kýsaca HEPSÝ ÝÇÝNDE bir konseptle vazgecilmez bir rol inþa ediyor kendine.
Ve þimdi ESCO adýmlarýyla iþi bambaþka seviyeye çýkaracaðýný da müjdelemiþ oldu.
Ama beri yandan geleceðin en kritik odaklarýndan BATARYA iþinde de inanilmaz akýlcý ortakliklar ve üretim planlamalarý eksik kalmýyor.
Yani bir yandan temel güç ünitelrindeki kritik trafo üretiminde muazzam stratejik kapasite artýþlarý diyerek bakýyorsun iþin iletim kýsmýnda. Sonra hop.diye BYD ile anlasarak depolamalý enerjinin BATARYA ayagý diyerek bu kez Peaksolar devreye giriyor. Guneþ enerjisi paneli üretmek gibi gayet sýradan islerle yetinmiyor Peaksolar.
O da özellikel Balkanlardaki Esco iþlerinde de adýný sýk duyacagimiz DEPOLAMALI iþlerde grubun yeni yýldýzý olarak hazýrlanýyor.
Ve nihayet GESAN yani GÝRÝÞÝM ELEKTRÝK..
Tüm grubun KOMUTANI olarak her alandaki üretimin gücünü arkasina alarak kurulum,mühendislikle iþi taçlandýrýrken þimdi de EREGL gibi devlerle artýk santralleri de ben iþleteceðim noktasinda dev ufuklara göz kýrptý!
Bunu nasýl yapabiliyor?
ALL ÝN ONE felsefesinin hakkýný vererek tabi!
O yüzden SÝEMENS, SCHNIDER ELKT. falan derken þimdi sahnede BYD de var tabi.
O yüzden Tuprasýn,Fordun,Sasanýn,TAVHL'ýn,Enerjisanin,Eregl inin.. ve daha nicelerinin devasa iþlerinde aradýklarý marka GESAN oluyor😀
Veee inanýn ki ben daha bunlarýn baþlangýç olduðuna ve asýl filmin yeni baþladýðýna inaniyorum.
Vee her ne kadar tahta-patronaj konusunda yerden yere de vursam ASLA ORTAKLIKTAN VAZGEÇMEM!
BU YOLCULUÐUN GURURLU NOKTASI ELBET GELECEK.. BEN SABIRLA BEKLEMEYE DEVAM EDECEÐÝM!
Yer Ýmleri