Dünkü yükseliþin arz haberiyle baðlantýlý olduðu ve bunu birilerinin önceden haber aldýðý net olarak anlaþýldý. Yükseliþ fake çýktý.![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Birinden devre kestirip diðerinden satýyorlar. Bu da yeni taktik.
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
Temeline ve geleceðine bakarak yatýrým yapýyoruz..çoðu sefer ömürlük almýyoruz hisseleri ..o yüzden de kazancýmýz kýsmetimiz kadar oluyor...kimi çok kazanýyor kimi az..bazen de hiç kazanamýyoruz...tahtacýlar yatýrýmcýlarýn üzerine oynayýnca bilgi ve tecrübe de fayda etmiyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
endeks de sert düþüyor...galiba amerika ve iran tekrardan savaþa baþlayacak..sanýrým bu yüzden borsa sert düþüyor...gesan da ne yazýk ki buna fazlasý ile ayak uyduruyor...gesanda hala bilanço gelmedi...bakalým orasý nasýl gelecek ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Hisseyi sosyal medya da pazarladýlar, kimisi bilerek kimisi de bilmeyerek, sonuç her zaman ki gibi ayný oldu.! Gün içi en yükseðe göre % 12 düþtü.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri