Ýçimdende geçmedi deðil alýþtýk hissesiz yatmamaya dedim tavan dan tabana verirler diye neyse cuzi hisse ile yakalandýk endeksi 11.800 e bunuda baþladýðý yere getirirler
Ýçimdende geçmedi deðil alýþtýk hissesiz yatmamaya dedim tavan dan tabana verirler diye neyse cuzi hisse ile yakalandýk endeksi 11.800 e bunuda baþladýðý yere getirirler
Mutlak butlan gelmiþ..el birliði ile bu ülkenin içine edin..aferin size..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ben dün endeks ile ilgili sýkýntýyý amerika-iran savaþý ile baðlantýlý sanmýþtým...inanýn iç siyaset aklýmýn ucundan bile geçmiyordu...endeks neden bu kadar sert düþtü hala anlam veremiyorum...zaten chp nin baþýnda özgür özel de olsa kemal kýlýçtaroðlu da olsa fark etmez..bir þekilde tayip eðer büker kendine uydururdu ve yine kazanýrdý..o yüzden de bence büyütmeye gerek yoktu...
ben dün 16.50 den itibaren dýþarýda iþim vardý hiç fark etmedim...kapanýþa yakýn saat 17:45 te gesana baktýðýmda eksiye düþtüðünü ,endeksin de %6 düþtüðünü gördüm...çok geç fark ettim olayý...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
son bir haftadýr çeþitli mecralarda ülkemizin seçim sathýna girdiðini söylüyordum...çünkü bana öyle bir bilgi gelmiþti ...þimdi olaylarý daha yeni yerine oturtuyorum...chp bu mutlak butlan ile kaosa sürüklenecek...muhalefet birlik olamayacak ve bu ortamda baskýn erken seçim olacak...plan bu görünüyor arkadaþlar...tabi seçimden önce seçim ekonomisi uygulanacak...kemerler gevþetilecek...emekliye ,asgari ücretliye zamlar yapýlacak..göz boyamak için fabrika açýlýþlarý yapýlacak..balýk hafýzalý halkýmýz da geçmiþi unutup tekrardan oy verecek ve seçim kazanýlacak..olay bu kadar nettir...
artýk hayýrlýsý olsun diyorum..yalnýz bu olayýn bu kadar büyütülmemesi gerekiyordu...bakalým piyasa bu gün nasýl bir tepki verecek ?? endeksin olumluya döndüðü ilk vakitte eruopower ve gesan yarým býraktýklarý tavanlarý yapacaklarýna inanýyorum...![]()
eskiden bu hamleyi yapsak ekonomi nasýl etkilenir diye on defa düþünülürdü..ülke ekonomisine zarar gelmeyecek þekilde siyasi olaylar yönetiliyordu...ülkenin menfaati partilerin ve kiþilerin menfaatinin üzerinde idi...ama bu gün ne yazýk ki bu hasasiyet yok..koltuðumu koruyayým istiyorsa ülke yansýn düþüncesindedirler...ekonomi bozuluyor,iþsizlik artýyor,gelir daðýlýmý bozuluyor kimsenin derdinde deðil...yalnýz millet olarak da biz bunlarý hak ediyoruz..böyle kafaya böyle tarak dedikleri söz bu olmalý...kaderimizi bekleyeceðiz mecbur...hayýrlýsý olsun diyorum..
kasýtlý seans içinde haber geliyor hatta haber gelmeden basýna sýzýyor iþin çýlkýný çýkardýlar bundan sonra ne yerli ne yabancý yatýrýmcý bulurlar %3 sermaye ile yakalandýk hisselerde önceden olsa %100 ü hissede olurdu hisseler yükselirken almadýðýma yanardým þimdi ise iyiki tamamý ile hissede deðilmiþim diyorum psikoloji kaldýramazdý biz yine hissedeyiz ya vadeli tarafýnda adamlarý batýrdýlar yazýk yatýrýmcýyý düþünen yok soygun yeri olmuþ
endeks %1,5 eksiden %0,45 artýya döndü...gesan biraz önce tavaný öpüp aþaðý indi...þu dakikada tavan olmasýna ramak kalmýþtýr...hayýrlýsý ile bekliyoruz..
tavandan verdim diðer hisseleri almak için cuzi bendeki mal ytd.
bugünü hasarsýz atlatacaðýz kayýplarýn bir kýsmýný geri alacagýz gibi
Yer Ýmleri