ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
gesan da inanýlmaz hacim oluyor. Bakalým savaþý kim kazanacak ky yi dökmek için adamlar her yolu deniyor.
%10-20 trade ile çok kazandým diyenlerin çoðu 10 katlýk ,20 katlýk çýkýþlarý yakalayamadýlar...çok çýkmýþ hisselere bakýn en az kazananlar trade edenlerdir...yok ben trade de çok baþarýlýyým diyorsanýz ona bir þey diyemem..hatta sizi alkýþlarým bile..ama trade yapmayý bilmiyorsanýz bence oturun yerinize...býrakalým filler tepiþsin..bizler arada ezilmeyelim..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
yakalanýrsa ?? gerçekten de çok iyi olur..ama yapamayýp elden kaçýrma riski de var...hele ki yýllarca bekledikten sonra baþarýsýz bir trade eldeki lotlarýn azalmasýna ve buda morallerin bozulmasýna neden olur...ben baþarýlý olanlarý her zaman tebrik ediyorum..bazý yatýrýmcýlar gerçekten de piyasayý güzel analiz ediyor ve baþarýyor da..
neredeyse taban olacaktýk...ama þu anda 74,90 fiyatýnda ve çok az eksideyiz...nötr olmak üzereyiz..bakarsýnýz artýya bile geçebiliriz...
![]()
Yer Ýmleri