Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Yalnýz ben gazla deðil Jet yakýtýyla çalýþýyorum.O da bu aralar çok pahalý.... Eski Keko deðilsin kusuruma bakma iyiyim diyorsun ya yazýlarda öyle demiyor. Allah herkesin kalbine göre verir.
83-84 ten niyetlenen en kötü 78,1 alsa para kazandý. TERA almasa ne olurdu ALlah bilir. Üstadlarý bilmem hala KY için yeni alým için riskli olduðunu düþünüyorum. Kasaya masaya bol þanslar.
Not : YATAS a uðramaz oldun birazda orasý ile ilgileniver.
neden iyi olmayayým ki dostum..çok þükür sermayemin tümü sýfýr maliyetli...borsa dýþýnda yaptýðým yatýrýmým da üç kat çýkmýþ..para gider gelir dostlar o hiç sorun deðil..önemli olan saðlýk ve huzurdur..sen gesan için hala risklidir diyorsun bunu söylediðine göre hala kafanda 59 gapý var...dostum bence sen hiç bu riske girme, 59 daki gapý doldurmaya indiðinde belki alýrsýn...
ucuz ve beklentili olan hisseyi tera olmazsa baþka biri gelir alýr...akacak kan damarda durmaz..
yataþ ve diðer hisselerimin de vakti gelecek...þu onda onlarda hiç yorum yapmýyorum...gesan daha heyecanlý bende gesana yorum yapýyorum..ama vakti geldiðinde onlarda da yorum yapacaðým..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri