Gene topic de laf sokmalar baþlamýþ uzun yýllardýr degiþmeyen þey..ALAN ALSIN SATAN SATSIN BÝLGÝ VEREN VERSÝN ...
Gene topic de laf sokmalar baþlamýþ uzun yýllardýr degiþmeyen þey..ALAN ALSIN SATAN SATSIN BÝLGÝ VEREN VERSÝN ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
ilk defa gesan da ciddi para kazandýrdý son 2 yýldýr süründürüyordu demekki çýkýþ baþlamýþ artýk satmak yok ytd.
hisseyi kaçýranlar ,bekleyenler ve izleyenler sinirleniyorlar..kekoya saldýrmak ile gesaný düþürebileceklerini düþünüyorlar...oysa kekonun gesanýn çýkmasýný saðlayacak hiç bir maddi gücü yok...keko kendi halinde 20 yýllýk borsa tecrübesi ile bilgi ve tecrübelerini paylaþýyor...keko da onlar gibi sadece izliyor...tek farký var..kim aldý kim sattý gibi derinliklere bakmadan ve hiç bir baskýdan yýlmayarak elindeki mallarý tutarak izliyor..![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
vavvvv gesan kýsa sürede %100 prim yaptý...bir de 59 da gap var...teknikçiler için ne kadar da korkunç bir þey bu ...bu saatten sonra onlarýn çoðu sadece izleyecek...girmeye cesaret edebilenler de tavþan ürkekliðinde olacak..gün içinde bir kaç kere mal almalar , bir kaç kere stop olmalar vakalarý yaþanacak...gün sonunda verdikleri çaba ,kazandýklarý miktarý karþýlayabilecek mi ?? orasý da muamma...keko bunu 20 yýllýk borsa tecrübesi ile söylüyor..![]()
keko umutlu ama buna raðmen kimseye al ,sat veya tut tavsiyesi vermez..herkesin aklý var ,fikri var..herksin riski de kazancý da ona aittir..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri