Astor devamlý düþüyor kim satýyorki 390 dan 275 düþtü çok garipleþti borsamýz
geçen günlerde bu forumda astorda duraklama ( düþecek demeye gönlüm elvermedi..sonuçta orada da ky yatýrýmcýlar var ) europower ve gesanda ise çýkýþ bekliyorum demiþtim..þu anda tam da bu oluyor...o zamanlar astor ile gesan arasýnda deðer yönünden 12 katlýk fark vardý...normalde bu kadar fark olmamalý diyordum...
piyasa bir yandan astoru aþaðý çekiyor ,öbür yandan da gesan ve europoweri yukarý çekiyor...piyasa kendince rot balans ayarý yapýyor..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
otobüs kullanýyorum umarým devirmem)
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
ýþýðý gören trene atlýyor ralli son surat devam ediyor
TEK YEÞÝL KAGIDIM GESAN ÝYÝDE KAR YAZDI SATMAK YOK ARTIK 13K ÝLAVE ETTÝM DÜNÜN ACISINI ÇIKARTTIM 85-87 ARASI YTD.
yahu haným arkadaþlarýna borsadan kazandýðýmýzý herkes söylemiþ...çeyrek altýnýný bozan borsaya yatýrým yapacaz bize yardýmcý ol diyorlar...bir aydýr borsa çok riskli size göre deðil diye kabul etmiyordum ama baskýlara daha fazla dayanamayarak bu hafta baþýnda birine gesan aldýk...81,40 a alýþ yazarken açýlýþ 78,40 olunca en dipten aldý...þansýna da bir gün sonra tavan ve bu gün de çýkýþ gördü...hep hanýma içimizden bir his çok kazanacaz diyorlarmýþ...komþuya sadece 400 lotçuk aldýk...karý görünce iki tane de çeyrek bozup yine alacaz diyorlar...
gesandaki ayýlara sesleniyorum...gardýnýzý alýn..yakýnda ev hanýmlarý kat be kat kazandýklarý çeyrek altýnlarý bozup gesan alacaklar...umarým hisleri doðru çýkar da hepimiz kazanýrýz..
![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri