Ben olaya iki yönden bakýyorum. Birincisi seçim var bu kadar taze kekliði borsaya soktular. Þimdi bu keklikler avlanirsa seçimde negatif yazar. Belki bunlara güzel para kazandýracaklar. Diðer yönden borsadan çýkan paranýn dövize gitmesinden ödleri kopuyor. Onun için ne yapýp edip borsayý tutacaklar.
Birde hakikaten borsanýn büyüsüne kapýlmýþ Pirana Topluluðu var. Sasa hektas miatek Alfas kontrolmstik gibi kaðýtlarý ayakta tutuyorlar.
Ýndirim yapmýþtý ya
Ordan anlayacaktýn..
Fransýz arabalarýnýn iþçiliði zor.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bu sayýsý milyonlarý bulan yeni yatýrýmcý burda zarar etse ikinci etapta kredi çekerek maliyeti düþürmeye çalýþacaklar. Ardýndan kredili iþlem ile devam edecekler en sonunda sýfýrlarlar ama bunlar aþama aþama böyle olabilir.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
yok bu forumdan çok etkilenmiyorum, benim hatam stoploss u becerememdir! zamanýnda 300- 500 i kabullenmiyorum ama zamaný gelince de 30 bin 50 bine lanet olsun deyip kol kesiyorum, en büyük zararýmý ARZUM halka arzýnda yaþadým, 2 günde %30 yedim zarar 127 bin tl ile kol kestimyani tavandan aldým o gün dip ve ertesi günde dipten pozisyon kapattým, büyük bir kýsmý krediliydi taþýyamazdým da, bu parayý da oransal halka arzlardan ancak 1 yýlda çýkarabildim!
Vakýf Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý AÞ (VKGYO) paylarý ile ilgili olarak; 15.12.2022 tarihinde 7.974.238 adet A Grubu imtiyazlý paylar için pay baþýna 5,035 TL ile Türkiye Vakýflar Bankasý T.A.O'ya pay satýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Vakýf Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý AÞ sermayesinde payýmýz kalmamýþtýr. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
__________________________________________________ ___________________
Vakýf Finansal Kiralama AÞ (VAKFN) paylarý ile ilgili olarak; 15.12.2022 tarihinde 1.730.936 adet payýn pay baþýna 5,14 TL ile pay satýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Vakýf Finansal Kiralama AÞ sermayesinde payýmýz kalmamýþtýr. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer almaktadýr.
__________________________________________________ _____
Var bi hazýrlýk ama ne.?
YTD
Yer Ýmleri