Burada ne isin var elinde hissen yok maydonoz kumda oyna
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada ne isin var elinde hissen yok maydonoz kumda oyna
Bol Þanslar..............iyi hafta sonlarý olsun.
.....
þu yazýlarýn üzerine týklayýn linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIÞMA >>> KATILIM LÝNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
ÝZLEME >>> TAKÝP LÝNKi
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Dolar alan carikla gezer deniyordu, tersi oldu, dolar altýn euro bozdur un faize yatýrmayýn haram dendi ,borsaya getirin ülke kazansin dendi, borsada milletin parasi eridi bitti tükendi,
Acaba diyorum bunlar hükümet programimiydi, milletin parasýný borsada patronlara yedirmek, þimdi bakýyorumda birçok hisse de patronlar ölü fiyata hisse satiyorlar, fiili dolaþýmý nerdeyse %100 cikarttilar, dibin dibi yok,sattikca satýyorlar, ve birdaha yukardan alan ky nin kurtarma imkanýda yok.
Herhalde amaç buydu hükümet programý, cunki kimse bu düzene dur da demiyor.spk sadece rüþvet almakla meþgul.
Su durumda bende bahceliyi destekliyorum ve erken secim tek çözüm gibi geliyor, bazen deðiþiklik iyi gelir...ytd.
Erken secim olsa ne olacak ayni duzen devam baskasimi gelecek sanki
Bu kaðýttan para kazanan varmý ? 3.40 maliyetle bekliyorum girdiðim yerden elime verdi bu kaðýttan para kazanabilen varmý merak ettim
SM-J510FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalnýz deðilsin kardeþim 3.55 maliyetle yüksek miktarda zarardayým.Hemen atladýk suçu kendimde buluyorum bir kaç yýl bekleriz ama bu bana ders oldu köklü hisseler varken burada ne iþim var diyede kendimi yiyorum
Ne oldu bi habermi var ?
59 la acýp 52 ye düþmek nedirya
Yer Ýmleri