Bir arkadaþýn yoruöunu çok beðendim bu hisse için yapýlabilecek en iyi yorumu yapmýþ ve çok doðru."TAHTA SAHÝBÝ ÝÇÝN MALÝYETÝN SIFIR OLDUÐUNU UNUTMAYIN SIZ SEKÝZDEN GELDÝ KELEPÝR DÝYE ALDIKÇA DÜÞMEYE DEVAM EDECEKTÝR !" nitekim bugune kadar da hep öyle oldu 3.40 maliyetle vekliyordum 2.64 ten aldým gene geldý 2.29 aldým gene bastý 2.09aldým basmaya devam etti.artýk basacak parada güçde kalmadý nerden alsan eline veriyor nilyarlarca zararýn içindeyim aylardýr hayatýmýzý dikti.nalet olsun.bu kagýtten para kazanan varmý.söylediklerim ytd ama azcýk akýllý olmak lazým
SM-J510FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demekki sana kaptýrdýðý lotlari býktýrýp almayý bekliyor, çok yüklü ise sen satmadan çýkarmazlar
Milyarlarca dediðim eski paraya göre aðýz alýþmýþ maliyeti sürekli düþürmüþ olmama raðmen 17 binlira zararým var bu kaðýtte totalde. nasýl çýkýcan saplandýk kaldýk.ihtiyacým olana kadar tek bir lot bike vermem tek korkum bedelli.bide bedelliyi böyle operasyon yemiþ bir kaðýtte onaylarsa spk vay halimize
SM-J510FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,74 ortalamalý elimdeki lotlari 1,80 ortalama ile verdim , simdi ayni lotlari 1,74 den alim girdim,
Bu galip tokatçý ama hisseyi iyi yerden alirsan kerata iyi kâr býrakýyor. Önemli kural hisseyi yerinden almak, yeter bereket versin ,yerine koyarýz simdi inþallah. Ýsterse 1,70 olsun.ytd
Dünkü mesajlarýn etkisini biraz gösterdi.yalniz surdan sattým surdan aldým.sakin ha inandýrýcý gelmiyor bu yorumlar.yeni kiþileri çekmek için yapýlabilir bu hareketler.bakin 17 000 zararý olan daha az daha fazla zararý olan arkadaslar size tavsiyem.nereden aldiysaniz 1 kuruþ dahi kazanmadan satýp çýkmak en büyük hedefimiz.mesela ben 250.251 i istemem.simdi bunu aldýðým zaman ASELSAN alsaydým yüzde 100 kardaydým.ilk hedef bu hisseden herkesin zararsýz ayrýlmasý olmali.yeterince bekledik.yeni arkadaþlar aldýkça veya eskiler ortalamam düþsün diye aldýkça beklemeye en az 10 sene bekleyecegimizi unutmayýnýz.herkes nereden aldýysa oradan çýkmaya baksýn ve arkasýna bile donup bakmasýn.ben 250 den ayrilabilirsem bir daha donup bakmam ancak buradaki arkadaþlara ýþýk olmaya calisirim.simdi içimizde 3 4 5 6 8 bedel ödemiþ insanlar var.hepimiz zararýmýzý çýkaralým o yeter bana.hisse 1 ileri 2 geri devam ediyor.edecek te yeni kurbanlar çekmek veya maliyeti yuksek olanlar alýp satsýn diye.al sattan uzak duralim.herkes maliyetinden satýþ versin.son olarak da yeni hisse belirleyip oraya akalim.kader birliði olsun.bu hissede bize kader kardeþliðini öðretsin.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Ytd
honky is baþýnda
Simdi ilk hedefiniz 209dan aldýklarýnýzý 209 dan satmak olmalý.bugün yarin belki oralara gelir.daha sonra sýrasýyla diðer aldýklarýnýzý 260 340 gibi hedeflerinden satmak olmalý.ben de 250 geldiði an arkama bile bakmam.bakarsam daha yukarýlardan alanlara elimde olmadan zararda bekletmis olurum.bunu unutmamak lazim.surdan aldým surdan sattým diyenlere kulak kapatmakta fayda var.baktýk 1 aya kadar herkes zararýný telafi eder Bu yöntemle.olmadi 2inci bir yöntem daha var aklýmda.bu ise yaramazsa onu deneriz.ytd
Yer Ýmleri