Tam olarak beni anlatmýþsýnýzgünün ilk ve son yazýsý olmasý dileði ile birþeyler de ben karalamak ;
okuyanlara faydalý olabilmek , gençlere nasihat edebilmek amaçýyla yazýyorum ..
herhangi bir amaç aramayýnýz ...
evet ; ben taban ve akabince tavan olunca bu kadar büyük salýným yüzünden hiç ama hiç bakmadýðým avtur a bakmaya baþladým...
iþte KY nin uyanýk babasý deyin ...
arada sizler gibi ufak ufak pozisyon aldým , heyecanýn yanýnda acaba corba parasý cýkar mý diye ....
þu anda pozisyonum yok fakat her nedense izliyorum haraketlerini ...
her hisse nin bir sahibi , yatýrým ile anlaþmalý kendi ekranlarýnda var ......birde spek tabir ettiðimiz dalgalanmalar yaratan
kucuk grup lar mevcut ......ancak yeni programlar la artýk bu iþlemleri PC ler yapýyor ....
sonucta ; amaç kazanmak ,kar etmek , kaðýt parçasýný nakit e cevirmek , ister anlaþmalý ister kendi baþýna , ister grup la ...
yeterli gördüðü durumlarda sakinleþip , arz / talep kontrolu yapýyor , yok eðer büyük miktarda alýþlar ve dalýþlar , bilhasa kredili iþlem sezerlerse ;
ki B grubu hisse de ; bu durum nasýl bilmiyorum ....
o kiþinin vay haline ;
borsa iþlemcisi ; bugunun iþini yarýna býrakma ......diye düþünerek .... evini barkýný , ocaklarýný söndürebilecek tarzda haraket eder ....
kimse nin aðlamaya sýzlamaya hakký yok ......
sonuçta kar amaçlý dalýþ yapýlýyor vede yanýltma metodu ile dayak yiyerek , yani zarar ederek cýkýyor ....
sonuç ta yatýrým olarak uygun zamanda pozisyon alýp bekleyen kazanýyor .... cok kýsa vadeli 2-3 günlük pozisyonlar zarar etmesi kadar doðal bir þey yok....
son söz = alan da , satan da kontrollu ayný kiþiler ........çünkü yapay bir piyasa haraketleri var , KY de eski miktarda deðil ,
çarpýlan cok olduðu için sýra genç hevesli yeni yetmelerin birikimlerinde
kusura bakmayýnýz .....
ancak ben böyle düþünüyorum ....![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri