-
-

Originally Posted by
body
Abi sen by sin o kadar para var ne işin var borsada

Birde gerçekten sende o kadar hisse varsa senin maliyeti görmez,yada senin maliyeti görürse daha yukarı gider
Sen çoğu sığ hisseye yön verirsin

Biz by değil bıyık bile olamayız arkadaşlar mevzu çok derin 6 7 lira hedef fiyat
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
body
Ky alımı en aza indiği an hisse atağa geçerde şuan ateşi dinmedi ky ortalama düşürüyor yada yeni ky ler giriyor o yüzden her gün aşağı çekiyorlar kol kesip çıkmalar başladığı an hisse gel gel için yukarı 1 tavan yaparmı acaba
Taban tavan marjinı hergün takip ediyorum yarın kapanış kaçtan olacak bakalım
Bu hissenin haftalık grafiğine bakarsan bu hisse 2 nin altını görmeden operasyon bitmez. Patron da oralardan geri gelmeye başlar ama 6 ay sabrın olması gerek. 1-2 ay içinde dert yukarı zor.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
szinan
300 bin lira degilmi, 300 bin lot değil sanırım.
Egerki 300 bin liraysa , yaklaşık 94 bin lotun olmalı elinde maliyette 3,20 gibi sanırım dogrumu ortak.
-

Originally Posted by
traderx5
300 bin lira degilmi, 300 bin lot değil sanırım.
Egerki 300 bin liraysa , yaklaşık 94 bin lotun olmalı elinde maliyette 3,20 gibi sanırım dogrumu ortak.
300 bin lot şef
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Galip seni bir denk getirsem mafyamı cinnet mi sorusu cevap bulacak metro yatırımı ziyaret etmeyi çok ciddi düşünüyorum
-
bugün 2.64 ten trade edeyim dedim galibi hatırlayınca gene vazgeçtim doğru düşünmüşüm.ytd
-
Devletten hayır yok tatar ramazan gibi olucak
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri