3,10dan daha iyi maliyet yok bu iyi tarafý, ayrýca garantiyi iyi duduklemisler, 3,32 maliyet..
Tahtanýn yeni güçlü sahibi iþ yatýrým onunda maliyeti, 3,10 da,...Bunlar öyle veya boyle tahtayý 3 üzerine kaldýracaklar bana göre....birde bu acýdan bakmak lazým, buda benim bakýþ açým, kimseyi etkilemek niyetinde deðilim....ytd
Öyle ya da böyle yukarý hareket baþladýðý gibi alýþlar sertleþecek çünkü aþaðýdan maliyet imkaný bitiyor diye panik alýmlar yapýlacak diye düþünüyorum,3 üzeri de hacimli ve çok çalkantýlý fiyatlama mümkün...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yatýrýmýndan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazdýklarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibaret...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bu adam bu kadar lotý sattý kendi satarken sattým diyor peki alan adamlar niye aldým demiyorlar. Bu adamýn girdiði bütün hisselerde durum ayný tamam diyeceksiniz ki %5'i geçince bildirim yapmak gerekiyor muþ bu kadar daðýnýk bir þekilde kim alýyor ki daha önceden de söylemiþtim bu temettü de vermiyor yani aklý baþýnda zarar edeceðini bile bile kim bulaþýr bu hisseye hem de dört lerden 3.50 lerden ve herkes biliyor ki þelaleye baþladýðý zaman aþaðýlara ineceðini bile bile kim bu kadar lotu karþýlayýp zarar etmek ister ki bence hisselerini yine kendi akrabalarýna virman ediyordur sattým olarak gösteriyorlar ilerde yine onlardan aldým diyecek bu arada tokatladýklarý bizim gibi küçük yatýrýmcýlardan neyse karlarý O oluyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu Gedikdeki Lortlar kiminki acaba 1.80 maliyetli 200.000 lot sekizlere kadar çýktý dört kat daha belaný mý arýyorsun niye satmýyorsun ki
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ortak herþey e muhalefetsin inangerçi her sitede boyle bir muhalefetede ihtiyaç var, hisse hakkýnda ne yazsak hisseyi pazarliyorsunuz diyorsunuz.hisseyi pazarlamýyorum. Sadece detaylý irdeleyip kendi düþüncemi paylaþýyorum, burdan etkilenip alan alýyorsa da sesi çýkmayacak, mesela ben bu hafta bu hisseyi aldým, alýrken burda bisürü olumsuz yazan vardý onlara raðmen 3,10 dan baþlayarak 2,62 ye kadar aldým pryce pey dünde aldým , yani etkilese ben almazdým, ayrýca benim beklentim var aldiysam, çünkü alan kurumlarýn maliyeti benden çok yüksek su anda, diðer taraftan trade yaptým üç dört defa ve en son hisseyi þimdi, 2,80 ne kadar indirdim maliyeti, düþerse düþer o zaman almayaydým degilmi. Kimse silah zoruyla aldýrmýyor, herkes alayim ve hisse %20 bir günde kar ets im satayým derdinde, öyle bir dünya var mi sence. Kimse kimseye silah zoruyla aldýrmýyor...
Ben haftaya 3 üzerini girecek diye bekliyorum belki 3,50 lere de gidecek.. Þimdi bunu dedim diye pazarlamýþ mi oluyorum, ayrýca tabiki diyeceðim cunki ben hisse aldým, düþsün demek içinmi aldým, tabiki çýkacak diyeceðim,
Senin haftaya beklentin ne peki, pazartesi ben 2,63 lerden çok da alim fýrsatý vermez diye tahmin ediyorum ya sence.
Yer Ýmleri