Birazdan hisseyi 2,40 üstüne belki bir atarlar ki heycan yaratýp müþteri çeksinler, aksam pazarý ....sonra yine 2,40 altýna sürerler...
Birazdan hisseyi 2,40 üstüne belki bir atarlar ki heycan yaratýp müþteri çeksinler, aksam pazarý ....sonra yine 2,40 altýna sürerler...
Bende bir soru sormak istiyorum günlük hacmi 600 bin tl olan günlük %2 prim yapan kaðýda olaðan dýþý fiyat hareketleri uyarýsý neden gelir merak ettim ?
Þöyle birþey de var 2.32 direncini aþaðý yönlü kýrmadý dünkü fasaryadan 2.20'ye basýþýný saymazsak tabi 400-500 lotluk kademelerle, bu iyiye dalalet de olabilir ben 2.45'den kol kesmiþtim bu arada birileri 7'den falan girdiðimi iddia etmiþ yok öyle birþey 2.62 den almýþtým. Stoploss yapmayý gururunza yediremiyorsunuz ama düþünün beyler böyle durumlarda daha çok kaybetmenizin önüne geçiyor...
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yap asansör anca sen binersin ona
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.80'e bir selam vermesi gerekiyor teknik olarak
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bu kagitta teknik iþlediðini gördünüz mü?
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse buralarda çok oyalandi millete mal yedirme pesinde ve ardýndan 2 lere inecek gibi duruyor, ben buralardan vedalasiyorum, hissede olanlara bol kazanç.
Takip edicem 2 lere gelirse alýrým yine...
Hele þükür doðru yolu buldun traderx5 ve dediðimize geldin tebrik ediyorum seni : )
Yer Ýmleri