-
Bedelliye katılmak mecburi mi. Ye iç kot almazsak ne olur. Spk ne zaman karar verir artırılmasına
-

Originally Posted by
gokhanmaydos
Bedelliye katılmak mecburi mi. Ye iç kot almazsak ne olur. Spk ne zaman karar verir artırılmasına
Bedelliye katilmazsan karar alındığında elinde de hisse varsa hisse fiyati o gün örneğin 2.5 ile kapatmış sa sonraki seans yeni hisse otomatik olarak 2.5+1=3.5/2=1.75 ilə isleme başlar ki sen kafadan 0.75 zararla başlarsın derim benim bildiğim bu yanlış varsa düzeltin lütfen yatırım tavsiye değildir.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bedelli tarihi nezaman arkadaşlar tarih bellimi ilk defa başıma geliyor katilmak için bankayimi arayacam nakdim var nasıl olacak ne yapmam gerek
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
veysel
Bedelliye katilmazsan karar alındığında elinde de hisse varsa hisse fiyati o gün örneğin 2.5 ile kapatmış sa sonraki seans yeni hisse otomatik olarak 2.5+1=3.5/2=1.75 ilə isleme başlar ki sen kafadan 0.75 zararla başlarsın derim benim bildiğim bu yanlış varsa düzeltin lütfen yatırım tavsiye değildir.
SM-G900FQ cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ruchanlari elinde olacak satar bedelliye girmez kardeşim, insanları yanlış yönlendirme, bende biliyorsun sandım yazdıklarını okuyunca
-

Originally Posted by
Teknikbazenisler
de get nov....😊
Pazartesi görürüz

Originally Posted by
Lords9966
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu işler aylar alır yani şuan olan birşey yok. Başvuru var, onaylandı mı? Yok. Evrak eksik olur gider gelir. Yaz geçer. Onay alabilir. O zamana kadar neler olur neler. Alırsın satarsın. Tekrar alır satarsın. Bir şey de ödemezsin. Kazanır ya da kaybedersin. Onaylanırsa. Hisse başı elindekiler için 1 tl ödersin. 5000 hissen varsa 5000 tl ödersin. Ne zaman aylar sonra elinde Hale'n hisse varsa. Olur 10000 hissen. Bölündüğü günkü fiyat örneğin eylül 2017 diyelim neyse fiyat+1/2 olur o gün hissenin borsadaki açılışı alışı satışı. Yani çok var daha.
-
Ben de 6000 adet var ve şimdiden kiatılacağımı söyleyebilirim. Bu onayı alırsa. Maliyet 2.55 beklemedeyiz.
-
Çakarsa alırım tavan vs olursa da satmam. Durum bu benim için,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri