Kendi kendine iyi hacim yapmýþ bugün.... Belki macera olsun diye 2.30-2.40 yapar ....
Kendi kendine iyi hacim yapmýþ bugün.... Belki macera olsun diye 2.30-2.40 yapar ....
SPK nýn ilgili maddeleri gereðince yazýlarým yatýrým tavsiyesi niteliði taþýyamaz.
Hiç kimseye hiçbir þey öðretemem; yalnýzca düþünmelerini saðlayabilirim.
Bedelli net deðil ki belki o gün gelir kendisi vaz geçer. Spk onaylamaz felan filan. Yani bedelli havada olan bir þey. Bedelli oldu diye hisse uçacak deðil genelde etkisi az olur böyle kaðýtlarda daha negatif çünkü para nereye gidecek çok net deðil. Adam sabýkalý.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.youtube.com/watch?v=K7VpgEzGAeU
Rahat olun beylerBu demeçler üstüne Spk'dan onay gelmemesi çok da muhtemel deðil. Bence artýk 2 altýna gelir savýný da bir kenara býrakýn çünkü bedelli meselesi varken söylediðiniz komik. Ha bedelliden önce ben de bu fikri benimsiyordum. Ama artýk farklý düþünüyorum..Üstelik þirketin borcu yok özsermayeyi yemiyor bu da dikkat çekici bir unsur..
Þimdi bu paranýn gücü ile alakalý. 8.49 u görmüþ bir hissede yukarýda zararlý çok illa ki hissede belirli zamanlarda hareket olacaktýr ama bu öyle 1-2 ayda olmaz. Beklemeye gücü olan 6 ay 1 yýl bekler. Ama borcun vardýr 1 ay sonra bekleyemezsin. Burada galip in insafýna kalmýþ iþ ama genelde kaný sonuna kadar emer yakaladýðý zaman.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi arkadaþlar þirket 45 M için bedelli istiyo ve bölünmeden önce bir lot bir TL yani þimdiki fiyatý 2 TL. KY yi hisseye çekmek için þimdiki fiyatýný 3 lere getirmesi lazým ki 1 lot 1 TL için cazip olsun. Yoksa 1.80 düþtü diyelim bölünmeden sonra 90 kuruþ olur. O zaman KY niye 1 TL versin 90 kuruþ olacak hisseye. Böyle bakýnca hisseyi ikinin altýna getirmek istemiyceklerdir. Yanlýþým varsa duzeltirmisiniz.
Belki rüçhanlar tahtadan kalkacaða yakýn orayý görebilir,çünkü bunun ismi Çaycý,Çoban,zamanýnda 5 tl olan hissesi kodese girince 1.13 olmuþtu...bölündükten sonra neden olmasýnki...yaptýðýnýz hesap doðru bölünüþ durumuna göre,iþte sonrasý insaný düþündürüyor...mesela en belirgin örneðini Cemasta gördük...bölünen hisse 1.50 oldu,sonra soluðu 0.50'de aldý,üstelik çatýr,çatýr üretim yapan yer...bakmayýn þimdi 1.80 olduðuna kimleri batýrmadýlarki ýþýklar gurubu,1.000.000 luk usaþý ne hale getirdiler aldýktan sonra,þu an 0.37 sürünüyor...neyse Çaycýnýn iþine belli olmaz belkide bedelliden sonra hisseyi uçurur...ytd.
Yer Ýmleri