-

Originally Posted by
Excas
Teşekkürler metroda ki yüzde onluk pay hepsimi galibin ky yokmu metro yatırımı kullanıp hisse alan
Sayın Hocam, bu takaslardan birşey anlayamazsın, boşuna uğraşma derim. İşdeki 6 milyonun ya da diğerlerindeki bir-2 milyonun kimin olduğunu nereden bileceksin. belki hepsi Metronun. Hesaplar farklı kişilere ait olabilir ama mal bir kişinindir belki. Bilemeyiz yani ne olduğunu. El değiştirdi belki de.
-
2-3 ay alçak sürünmeye devam en güzeli al sat yapican bunda 2.17 al 2.20 sat en azindan corba parası çıkar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
viva
Sayın Hocam, bu takaslardan birşey anlayamazsın, boşuna uğraşma derim. İşdeki 6 milyonun ya da diğerlerindeki bir-2 milyonun kimin olduğunu nereden bileceksin. belki hepsi Metronun. Hesaplar farklı kişilere ait olabilir ama mal bir kişinindir belki. Bilemeyiz yani ne olduğunu. El değiştirdi belki de.
Teşekkürler hocam sanki ikinin altına bir taban daha olsaydı yaparlardı düşünüyorum kaç haftadır ancak 2.14 u gördü
-
Pazartesi ne olacaksa göreceğiz... kapat ekranı git en güzeli.
-

Originally Posted by
Excas
Teşekkürler hocam sanki ikinin altına bir taban daha olsaydı yaparlardı düşünüyorum kaç haftadır ancak 2.14 u gördü
1.70 in altında bu hissede maliyeti olan %5 yoktur buna patronda dahil . Sonuçta 8 tl den mal alanda oydu tahtada 3 ay
-

Originally Posted by
cebi
1.70 in altında bu hissede maliyeti olan %5 yoktur buna patronda dahil . Sonuçta 8 tl den mal alanda oydu tahtada 3 ay
SM-N910C cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cebi dostum yani diyorsun ki 1.70 üstünde maliyeti olan yüzde 95 olduğuna göre kolay kolay paraya ihtiyacı olan satmaz diyorsun
-

Originally Posted by
Excas
Cebi dostum yani diyorsun ki 1.70 üstünde maliyeti olan yüzde 95 olduğuna göre kolay kolay paraya ihtiyacı olan satmaz diyorsun
Aynen şirket batmadikca kimse malı bedava vermez. Patronda dahil. Ama süründürür o başka mal.almak için zaten bu işte bekleyen kazanır her daim. 6 ay en az
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri