Buralardan alýnacak son lotlar
Buralardan alýnacak son lotlar
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Yine çarþaf gibi kap geldi. Bu tren kalkar artýk çok bekledi.. Ytd
Bu sefer sataný yapýþtýracaklar ateeþ
Aþaðýda detaylarý verilen firmalar ile 8.508.000.-USD (SekizmilyonbeþyüzsekizbinAmerikanDolarý) tutarýnda yeni sözleþme imzalamýþ, daha önceki sözleþmeler kapsamýnda 3.214.000 USD (ÜçmilyonikiyüzondörtbinAmerikanDolarý) ve 568.000.-AVRO (BeþyüzaltmýþsekizbinAVRO) tutarlý ürünlerin sevkiyatlarýný tamamlanmýþtýr.
1- Özel bir firma ile 906.000.- USD (DokuzyüzaltýbinAmerikanDolarý) bedelle "Daðýtým Transformatörü" sözleþmesi imzalamýþtýr.
2- Özel bir firma ile 7.200.000.-USD (YedimilyonikiyüzbinAmerikanDolarý) bedelle "Güç Transformatörü - Daðýtým Transformatörü - Anahtarlama Ürünü' sözleþmesi imzalamýþtýr.
3- Özel bir firma ile 402.000.-USD (DörtyüzikibinAmerikanDolarý) bedelle "Güç Transformatörü sözleþmesi imzalamýþtýr.
4- MINISTRY OF ELECTRICITY STATE COMPANY OF ELECTRICITY DISTRIBUTION FOR THE NORTH/IRAQ projesi kapsamýnda ihraç kayýtlý olarak, 2.040.000.-USD (ÝkimilyonkýrkbinAmerikanDolarý) bedelle imzalanmýþ olan sözleþme kapsamýnda üretilen Güç Transformatörlerinin 16.02.2023 tarihi itibariyle teslimlerini gerçekleþtirmiþtir.
5- Ýspanya'da yerleþik özel bir firmayla imzalanan 28.02.2022 tarihli sözleþme kapsamýnda üretimleri tamamlanan 568.000 Avro (BeþyüzaltmýþsekizbinAvro) bedelle "Güç Transformatörü"nün sevkiyatýný gerçekleþtirmiþtir.
6- Özel bir firma ile imzalanan sözleþme kapsamýnda üretimleri gerçekleþtirilen 1.174.000.-USD (BirmilyonyüzyetmiþdörtbinAmerikanDolarý) bedelle "Güç Transformatörü - Daðýtým Transformatörü'nün sevkiyatýný gerçekleþmiþtir.
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
Bu KAP'ta yer alan iþ anlaþmalarý yarýsý 2 ay önce gelse direk tavan.
Þimdi??
Böyle kap lara alýþýn hissenizi de sýký tutun
Bu Kaplarýn niye bu kadar abartýldýðýný anlamýyorum. Hani bir kaç yüz milyon Euro iþ alýrlar da Kap atmalarýný anlarým.
Þirket iþ yapmayacak mý? Normal akýþ içinde olan iþler. Zaten piyasa da pek sallamýyor
Bilançoyu göndersinler de 2022 4. çeyrekte ne ciro ve kar ettiklerini görelim.
Abartmadýk ki zaten yazýyoruz sadece þirketin sýradan iþleri sipariþleri sýraya giren imzalýyor teslimat lar oldukçada Bi fazlasýnýn sipariþini alýyor yani sýraya girersen alýrsýn diyor þöyle
Ooaa HA desek abartmýþ olurduk ama gel þöyle yapalým bu günden itibaren kaplarý þirket þirket ayýralým kime ne sipariþ gelmiþ kim ne yapmýþ alt alta toplayalým bist te kaç tane böyle þirket olacak görelim
Borsaya kote olduðu günlerde haziran 2023 e kadar üretim bantlarý doluydu.. Varýn siz hesaplayýn.
Yer Ýmleri