Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 81/267 ÝlkÝlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 2134 madde; 641 - 648 arasý.

Konu: ASTOR - Astor Enerji A.Þ.

1. Sizin tahmininizce haftaya ne olur arkadaþlar??

Mail atýp sordum, mart 1 bilanço tarihi. Bilanço gelsin zaten þirket kendini belli eder, giden gider kalan ky bizimdir.
    Sizi bilmem ben uv düþündüðüm için silkelemeler beni ýrgalamaz, ben lot çoðaltmaya bakarým. Tabii ki bu yazdýklarýmý yatýrým tavsiyesi olarak almayýn..

3. Aynen günlük bakmamak lazým
    Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir

4. Astor da en büyük þansýmýz halka arzda mal alan yatýrým fonlarý emeklilik fonlarý yabancý citi ve deutshebank gibi kurumsallarýn aldýklarý mallarýn neredeyse tamamýný 2 kat kar ederek boþaltmalarýdýr.Cuma günü ise Ýþ yatýrým 3 milyon lot hisse aldý karþýlýðýnda info A1 þeker gibi kurumlar mal sattý.. Alanlar daha saðlam kurumlar gibi geldi..Þimdi burada þirket Patronu Feridun Gelgeç biyografisini incelerseniz Urfa dan çýkýp gelmiþ Anadolu insaný.. You tube da bayaðý röportajlarýný izledim adamlar proje ve büyüme odaklý.. Borsada fiatlarý oluþturan herþey temel teknik deðildir önemli olan trend dir bÝr arkadaþ yazmýþ çok doðru.. Oyak çimento 1 ay önce 18 tl idi þimdi 44 tl ve Oyak yönetimi geldi 40 tl den 8.5 milyon lot kendi hisselerini aldý.. Fiatlar neye göre pahalý neye göre ucuz herkesin deðiþik hesaplama yöntemleri var.. Sasa örneðinde olduðu gibi patron benim hissem bu fiatý etmez diyor ama yatýrýmcýlar yinede kaðýdý alýyorlar..
    Burada þanslý olduðumuz diðer bir noktada Astor yönetimini KAP atma konusundaki istek ve heyecanlarý buda hisseye motivasyon veriyor..Kontrolmatik in bu fiatlara gelmesinin en önemli nedenlerinden birisi Patron Sami nin devamlý Kap atmasý ve borsada fiatlarýn oluþumuna devamlý haberlerle olumlu destek vermesi. Bazý þirketler bunu etik bulmayabilir ama gerçek þuki yatýrýmcý Þirketten gelen olumlu kap haberlerini seviyor.. Astor da anladýðým kadarý ile patronda hissenin deðer kazanmasýný istiyor..Ben þahsen bu hissenin bu trendle 2023 yýlý içerisinde üç haneli rakamlarý göreceðimize inanýyorum..

5.  Alýntý Originally Posted by balina Yazýyý Oku
    Astor da en büyük þansýmýz halka arzda mal alan yatýrým fonlarý emeklilik fonlarý yabancý citi ve deutshebank gibi kurumsallarýn aldýklarý mallarýn neredeyse tamamýný 2 kat kar ederek boþaltmalarýdýr.Cuma günü ise Ýþ yatýrým 3 milyon lot hisse aldý karþýlýðýnda info A1 þeker gibi kurumlar mal sattý.. Alanlar daha saðlam kurumlar gibi geldi..Þimdi burada þirket Patronu Feruden Gelgeç biyografisini incelerseniz Urfa dan çýkýp gelmiþ Anadolu insaný.. You tube da bayaðý röportajlarýný izledim adamlar proje ve büyüme odaklý.. Borsada herþey temel teknik deðildir önemli olan trend dir bÝr arkadaþ yazmýþ çok doðru.. Oyak çimento 1 ay önce 18 tl idi þimdi 44 tl ve Oyak yönetimi geldi 40 tl den 8.5 milyon lot kendi hisselerini aldý.. Fiatlar neye göre pahalý neye göre ucuz herkesin deðiþik hesaplama yöntemleri var.. Sasa örneðinde olduðu gibi patron benim hissem bu fiatý etmez diyor ama yatýrýmcýlar yinede kaðýdý alýyorlar..
    Burada þanslý olduðumuz diðer bir noktada Astor yönetimini KAP atma konusundaki istek ve heyecanlarý buda hisseye motivasyon veriyor..Kontrolmatik in bu fiatlara gelmesinin en önemli nedenlerinden birisi Patron Sami nin devamlý Kap atmasý ve borsada fiatlarýn oluþumuna devamlý haberlerle olumlu destek vermesi. Bazý þirketler bunu etik bulmayabilir ama gerçek þuki yatýrýmcý Þirketten gelen olumlu kap haberlerini seviyor.. Astor da anladýðým kadarý ile patronda hissenin deðer kazanmasýný istiyor..Ben þahsen bu hissenin bu trendle 2023 yýlý içerisinde üç haneli rakamlarý göreceðimize inanýyorum..
    ben bu boyda bir isletme olsam aynýsýný yaparým.
    Sami hisse fiyatýný yukarý sürerek hayatýnda göremeyeceði parayý kazandý. yani bize hayýr olsun diye yapmadý.
    Sami bunu bu isi ilk yapandan yani sasa nýn patronu Erdemoðlu'ndan öðrendi.Saminin piri erdemoðludur.
    bu iyi insan kötü insan olmak ilgili deðil.
    zengin olmanýn bir yolu metodudur.
    aynýsý simdi KMPUR yapýyor. Yöneticilere primleri hisse olarak verildiðinden
    CEOsu bir gün kap bir gün gazeteye ropartaj vererek sirketi güzelliyor.
    not: sasa nýn patronu hisseler deðerlenince (artýk ky ye ihtiyacý kalmadý) sata sata fabrikayý belese getirdi.bankadan kredi kullanmadý.
    simdi yamuk yapmaya basladý.
    1-hisse pahalý dedi satýsa geçti.
    2- depremden sasa bir kýsým etkilenmis bakýma alýnmasý gerekmis. önce birileri toplu bir hisse satmýs.sonra kap gelmis.
    kap atýlmadan önce bu toplu hisse satýsýný kim yaptý bilinmiyor.

6. Garfa Lidfa?

7. Bakya Garfa lidfa diyor ya. Yahu kardeþim git orada yaz

Alýntý Originally Posted by Byccx Yazýyý Oku
    ben bu boyda bir isletme olsam aynýsýný yaparým.
    Sami hisse fiyatýný yukarý sürerek hayatýnda göremeyeceði parayý kazandý. yani bize hayýr olsun diye yapmadý.
    Sami bunu bu isi ilk yapandan yani sasa nýn patronu Erdemoðlu'ndan öðrendi.Saminin piri erdemoðludur.
    bu iyi insan kötü insan olmak ilgili deðil.
    zengin olmanýn bir yolu metodudur.
    aynýsý simdi KMPUR yapýyor. Yöneticilere primleri hisse olarak verildiðinden
    CEOsu bir gün kap bir gün gazeteye ropartaj vererek sirketi güzelliyor.
    not: sasa nýn patronu hisseler deðerlenince (artýk ky ye ihtiyacý kalmadý) sata sata fabrikayý belese getirdi.bankadan kredi kullanmadý.
    simdi yamuk yapmaya basladý.
    1-hisse pahalý dedi satýsa geçti.
    2- depremden sasa bir kýsým etkilenmis bakýma alýnmasý gerekmis. önce birileri toplu bir hisse satmýs.sonra kap gelmis.
    kap atýlmadan önce bu toplu hisse satýsýný kim yaptý bilinmiyor.
    Depremden yaklaþýk 2 hafta sonra bakýma alýnmasý bende þüphe uyandýrdý açýkçasý. Bi sýkýntý varsa sabahýna belli olur gerekli önlemi gün içinde alýrsýn.
    Kap konusunda gerçekten istekleri var, neredeyse 2 güne 1 kap atýlýyor ki bizim için olumlu geliþmeler..

Sayfa 81/267 ÝlkÝlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •