Cuma günü genel kurula giden arkadaþlar oldu.Þirketin 2023 yýlý satýþlarýnýn tamamlandýðýný..2024 yýlýna sipariþ almaya baþladýklarý bilgisini paylaþtýlar.. Taleplere yetiþemedikleri için çok büyük bir kapasite artýþýna gideceklerini düþünüyorum.. Bu arada 16 Mw lýk GES yatýrýmlarýnýnda 3-4 aya kadar biteceði konusunda bilgilendirdiler..2023 yýlý hem ciro hemde karlarýn katlandýðý bir yýl olacaktýr..ASTOR da beklemeye devam..
Ýlk çeyrekte 2.7 milyar kar bekliyorum,
yýlýk toplamda 12 milyar kar yazarsa HBK seneye 10-12 tl olur
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Bu þirket fazla baskýya gelmez, illa ki tekrar kap atýlýr eþe dosta hisse aldýrýlýr yeþili yakar gider. piyasanýn tersliði de üstümüze tuz biber oldu, siz yatýrým tavsiyesi olarak almayýn..
Yazdýklarýmý yatýrým tavsiyesi olarak kullananlar salak, zarar edenler maldýr..
Bari yarýn da taban yesek de 44-46 gapýný kapatsak, düþüþler bi moka yarasa.. Gap kapanýnca noolcaksa sanki?![]()
Þirket 22 martta 67 milyar piyasa deðerlerini görmüþ. O tarihten 10 gün kadar önce Tofaþ tarihin en yüksek piyasa deðeri olan 98 milyarlarý görmüþ. O tarihlerde her iki hisseyi de taþýyordum. Evet farklý sektörler ama, bana biraz pahalý gibi geliyor. Tofaþ'ýn 2/3 deðere ulaþmýþ.
Bir de her yeni iþ iliþkisi geldiðinde hisseyi daha çok basýyorlar. Hissenin biraz daha yüksekten, biraz daha fazla fiyattan satýlabilmesi için mi yeni iþ haberleri gönderiliyor, þüpheli durum gibi geldi bana.
Al, Sat yada Tut Tavsiyesi Deðildir.
--gibisi fazla.... 3 ay da yüzde 250 den fazla prim yapmýþ mevcut fiyatlarýyla....endeksteki düþüþü de ekler isek çok daha fazla eder...
Yer Ýmleri