sanýrým bugün GESAN kurbaný oldu'''''
sanýrým bugün GESAN kurbaný oldu'''''
Þirketimiz,
Ýtalya' de yerleþik özel bir firma ile 4.520.000.- Avro (DörtmilyonbeþyüzyirmibinAvro - 95.110.292.- TL. DoksanbeþmilyonyüzonbinikiyüzdoksanikiTürkLirasý - TCMB Satýþ Kuru alýnmýþtýr.) tutarýnda 3 Adet Güç Transformatörü, sözleþmesi imzalanmýþtýr.
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
günaþýrý 100 er milyon satýþ haberleri geliyor ancak kaðýtta týk yok..Aksine her kap satýþ fýrsatý olarak deðerlendiriliyor.. Açýkçasý bence sadece 3 aylýk bilançoya odaklanalým.. Gelecek kar rakamý üzerinden yýllýk kar beklentileri ile hisse tekrar ivme kazanacaktýr.. Ýþlem hacimleri çok düþtü..54-55-56 BURALARDA BÝR SÜRE OYALANACAÐIZ GÝBÝ..
Hocam sizce tüm haberleri paylaþýyorlar mi eðer öyleyse ilk üç ayda atýlan haberler üzerinden ilk çeyrek kârý yapmayý denediniz mi hiç tahminimiz nedir halka arzdan gelecek parayý saymasak mesela onun tam olarak nasýl yansýyacaðýný kestirmek güç bu arada yorumlar için teþekkürler faydalý oluyor...
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþ anlaþmalarý önemli evet ama bunlarýn üretim süreci de bir o kadar uzun. Ayrýca bunlarýn tahsilat durumuyla ilgili kap 1 kere gördüm. Sayýn Balina'nýn dediði gibi biz bilançolara odaklanalým. Kap haberlerinin zira gözümde bi anlamý kalmadý..
Hocam transformatör piyasasýný biraz incelerseniz uluse-europower, Astorun yanýnda çok minik kalýrlar.
Astorun rakipleri siemens-hitachi.
Astor dünya devi olma yolunda ilerliyor.
Dünyanýn hemen hemen her yerinden güzel iþler alýyor. Þimdilik bana göre küçük meblaðlar bunlar 3-10Milyon dolarlýklar.
Ýlerleyen yýllarda 100-200Milyon dolarlýk ihaleler neden olmasýn?
Yer Ýmleri