Seçim öncesi millet malda durmak istemiyor. Kredili iþlem ve açýða satýþ yasaðý çökertti kaðýdý. Tahminim 26 nisanda yavaþ yavaþ toplar, 28de rayýna oturur. Panik satýþý yapanlar dizini döver ytd..
Seçim öncesi millet malda durmak istemiyor. Kredili iþlem ve açýða satýþ yasaðý çökertti kaðýdý. Tahminim 26 nisanda yavaþ yavaþ toplar, 28de rayýna oturur. Panik satýþý yapanlar dizini döver ytd..
Aþaðýya kýrdý diyebilir miyiz acaba yoksa bu kadar mý kötü bir hisse senedi fiyatýna göre
Pazartesi açýða satýþ ve kredili iþlem yasaðý olmadan bakalým ne yapacak? O zamana kadar ne desek boþ. Þirket, çalýþan kazanan kâr üstüne kâr yapan bir þirket. Bu yasaklar önüne ket vurdu. Bilmiyorum düþmeden önce çok konuþulmaya baþlamýþtý, belki þiþkinliði gitti diyebiliriz. Sadece Astor deðil piyasanýn genelinde düþüþ var. Bilanço, temettü, seçim bunlar bi girsin rahatlarýz. Ytd![]()
Baþkent Elektrik A.Þ'nin açtýðý, biri 2.700.000$ diðeri 400.000$ olan 2 ayrý ihalede 1. sýrada yer almaktadýr. Ýhale sonucu ayrýca duyurulacaktýr..
Ankara-Sivas hýzlý tren hattýna kurduðumuz Astor trafolarýmýzla, ilk seferine baþlayan hýzlý tren 2 þehir arasýndaki mesafeyi 2 saate indirdi.
https://twitter.com/astorglobal/stat...xO1g8Rn3Q&s=19
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Çok iþ almasý demek hisse nin yükseleceði anlamýna gelmez
Enerjisa karý ne kadar yüksek
ve piyasa deðeri ne kadar düþük
Çok iþ almasý zamaný boþ geçirmiyor demek çalýþýp üretiyor demek eðer bu üretim ve iþ karlýlýða yansýrsa en fazla bir müddet daha böyle kalýr sonrasýnda bir yerde patlar gider sadece sabýr enjsa da öyle endeks %2 düþmüþ çoðu hisse %4~6 arasý ekside böyle bir günde ufak da olsa + kapatmýþ endekse uymamýþ
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Yer Ýmleri