Enjsa'nin kârýnýn çoðu yeniden deðerleme. Yeniden deðerleme olmayýp esas faliyetten o kârý yapsa idi zaten þuan 50-60 lira falandi.
O bilanço ile 4-5 tavan yapardý. CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enjsa'nin kârýnýn çoðu yeniden deðerleme. Yeniden deðerleme olmayýp esas faliyetten o kârý yapsa idi zaten þuan 50-60 lira falandi.
O bilanço ile 4-5 tavan yapardý. CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Farkettiniz mi bilmiyorum, bugün sanki fragman seyrettik..
Bu arada þirketimiz katýlým 50 ve katýlým 30 endeksine girmiþtir, hayýrlý uðurlu olsun.
Normal bist 50 veya 30 deðil heyecan yapmayýn![]()
Lot toplama pisti düzeltiyorlar
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Son gelen TEÝAÞ teslimat haberini ve alýnan sipariþlerin bilançoya yansýmasýný yatýrýmcý iliþkilerine sordum.
Aldýðým cevabý paylaþmak istedim. Syg.
https://twitter.com/Andrei2250/statu...107650/photo/1
Gün içi artý %5 yaptý 51.60 gördü ancak endeksteki çöküþ onuda etkiledi..Bu arada ASTOR 01.05.2023 tarihi itibarý ile bist 30 endeksie alýnmýþtýr..Hayýrlý olsun
Katýlým endeksi desek daha doðru olur
Gediz Elektrik'in toplam 18 milyon dolarlýk açtýðý ihalenin 8.800.000 dolarlýk kýsmýný þirketimiz almýþtýr.
Þirket darphane gibi.
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yer Ýmleri