Tavan oldumu , millet pesine onlarca takla atiyor , ama dustumu kimse alima gelmiyor
Sonra KY hakkini niye kimse korumuyor .. KY basacan tokati , basacan tekmeyi , acimiyacan
Tavan oldumu , millet pesine onlarca takla atiyor , ama dustumu kimse alima gelmiyor
Sonra KY hakkini niye kimse korumuyor .. KY basacan tokati , basacan tekmeyi , acimiyacan
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Yatýrým Finansman 91 ortalama ile aldýðý 6 milyon lot malý 106 0rtalama ile verdi..Hisse baþý 15 TL ve toplamda 90 milyon TL karý 1 haftada cebe indirdi helal olsun. Ýþ bilenin kýlýç kuþ*****n hesabý. Onu dün 2 milyon satýþla Bank of izledi..Ancak tüm bu satýþlar küçük yatýrýmcýlar tarafýndan karþýlandý. Astor borsa iþlem hacminde açýk ara birinci sýrada. Tüm aracý kurum robotlarý burada.. Yat.Fin ve Bank of buradan çýkardýklarý para ile KOZAL grubunu tavanladý.. Paranýn gücü borsada kendini gösteriyor.. Bu hafta ASTOR un 110 üstü kapanýþ yapacaðýný düþünüyorum. Dün Ankara dan Ýstanbul a gelirken yolda ASTOR trafolarý taþýyan TIR lar görünce yoldan 5 bin lot daha portföye ekledim.. Hayýrlýsý birde bedelsiz açýklasada fiatlar alýnabilir seviyeden iþlem görse..
Geçen 3 aylýk bilanço verilerine göre paylara iliþkin primler kaleminden %150 bedelsiz verme potansiyeli var. Yönetim bunun kararýný alýrsa aðustos ayýný güzel bir bilanço ile beraber iyi bir primle karþýlarýz..
kitapsiz hisse 8 milyon dolar para kazandin tavana gitsene
#ASTOR
adamlar 2 kap birden atti , bu yahu , bunlar hep yurtdisi calisiyor , walla helal
KAP
Özel bir firma ile 27.07.2023 tarihinde 5.310.000- USD (Beþmilyonüçyüzonbin Amerikan Dolarý, TCMB Satýþ Kuru ile 143.246.808.- TürkLirasý) tutarýnda, 5 Adet Güç Transformatörü ve 4 Adet Kuru tip Transformatör satýþ sözleþmesi imzalamýþtýr.
Yapýlan sözleþmenin 2022 yýlý hasýlatýna oraný % 1,93' dýr.
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Saygýlarýmýzla
KAP
Þirketimiz,
26.07.2023 tarihinde ENDOKS Enerji Daðýtým Sis. San. Ýth. Ýhr. Ltd. Þti. ile muhtelif elektrik daðýtým þirketlerinde kullanýlmak üzere Daðýtým Transformatörleri ana ürün grubu içerinde yer alan muhtelif sayýda Orta Gerilim Manyetik Kontrollü Reaktör (MCRS) ve Orta Gerilim Shunt Reaktör alýmý konusunda toplamda 3.095.439.- USD (Üçmilyondoksanbeþbindörtyüzotuzdokuz Amerikan Dolarý, TCMB Satýþ Kuru ile 83.505.038.- TürkLirasý) tutarýnda sözleþme imzalamýþtýr. Ýlgili ürünler 31.12.2023 tarihine kadar partiler halinde teslim edilecektir.
Yapýlan sözleþmenin 2022 yýlý hasýlatýna oraný % 1,13' dýr.
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Saygýlarýmýzla
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Dünkü çýkýþa ayak uyduramadý diye ASTOR a kýzýp haksýzlýk etmeyelim..19 temmuzda 81 den 25 temmuz da 112 kadar çýktý hisse.. Tabii bu çýkýþý saðlayan yat fin ve bank of mallarý verdi..Buradan ilk hedef 105 ve sonrasý 110 üstü fiat bekliyorum..
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...t3Q8K27Dw&s=19
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri