Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Bilancodan þüphem yok benim
Allah saðlýk sýhhat nasip etsin
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Astor spegi demi bizim sayfayý okudu bugün...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Kapasite artýrýmý gerçekleþtirilecek yeni ilave fabrika beni heyecanlandýrýyor. Bir an önce faaliyete girmesini çok istiyorum. Ýhracat konusunda çok istekli bir þirket. Katma deðeri yüksek ürünler üretmesi hem þirket hem de ülkemiz için büyük kazanç.
Gelecek bilançosu fiyatliyor galiba
Þimdiden hayýrlý olsun
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri