Hisse zaten yeterince pirimlenmiþti...
Hissenin tahtacýsý ürkütmeden ufaktan satýp kâr realizasyonu yapýyor...
Bütün þirketlerin bilançosu delik deþik...
Ama her þeye raðmen uzun vadede deðerlendirilebilir...
Kýsa vadede hisse senedi iþi nanay...
Hisse zaten yeterince pirimlenmiþti...
Hissenin tahtacýsý ürkütmeden ufaktan satýp kâr realizasyonu yapýyor...
Bütün þirketlerin bilançosu delik deþik...
Ama her þeye raðmen uzun vadede deðerlendirilebilir...
Kýsa vadede hisse senedi iþi nanay...
Görüþlerim yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkesin aklý kendine
Bu hissenin elle tutulur yaný da yok deðil...
Þirket devamlýlýðý olan trafolarý üretip iç ve dýþ piyasaya satýyor...
Türkiye'de trafo üretimi yapan fabrika çok deðil...
Elinde hisse olanýn da morali bozulmasýn...
Ekonomik konjonktör biraz düzelirse hisse iyi yola girecek gibi...
2022 aralýk
2022 aralýk
Astor için bir þeyler yazacaktým, aytunc'u gördüm vazgectim, ne desek yanlýþ anlar. 2022 sonunda sasa için söyledikelrimizi aytunc unutmmýþtýr. Orada olay yatýrýmcýyý kendisinden korumaktý. Koruyamadýk.
Ben portföyü azalttým zaten, artýk bir miktar altýna yöneldim. Altýn sayesinde biraz moral buldum. Hisse senetleri yeterince zarar ettirdi. Hele bu hisse hergün eksi gidiyor. 130'larý görmüþ hissede speðin kâr satýþlarý yaptýðý belli oluyor zaten. Hissede küçük yatýrýmcý býrakmadý, bir süre daha kendi çalýp kendi oynasýn.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Astor halka arz olmadan çok yazdým, baþka yerlerde, çok güzel bir þirket, bende senet olduðu için alamadým, fakat patronun sermaye ile oynamamasý lazým. Biraz oynadý ama sonra býraktý. Þimdilik en önemli kriter budur. Patron sermaye ile oynarsa iþ bozulur. Türkiye piyasasý ii olmasada ihracat durmadan devam edecektir. Ürünleri rakipsiz ve kaliteli.
Ama en azýndan bunun patronu, sasa'daki gibi çýkýp hissem þu kadar fiyat etmez demiyor...
Þimdi hakkýný yemeyelim yani...
Yer Ýmleri