%20 nin altý gelmez, hayal kurmayýn
Hele kurumsal katýlým az
bireysel katýlým çok hisse %90 bile gelebilir
Ben katýlmadým, darphane altýýný S1 aldým, bozmaya elim varmadý
Girenlere bol kazançlar dilerim
Saygýlar
%20 nin altý gelmez, hayal kurmayýn
Hele kurumsal katýlým az
bireysel katýlým çok hisse %90 bile gelebilir
Ben katýlmadým, darphane altýýný S1 aldým, bozmaya elim varmadý
Girenlere bol kazançlar dilerim
Saygýlar
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
ÇAltýný çizdiðim olursa kazanmýþ olurum,
deðil ise bu boku bilemediðimi yazacaðým
Herþey net ve mertçe, kývýrmaca bende olmaz
Rahat olun i!!
Dragon üstat,
Daha belli deðil, sakin
belli olduðu gün mikrofonu alacaðým
%20 altý siz, üstü ben kazanýrým
Söz!
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Maacit kardeþ çok ýsrar etme görünen köy kýlavuz istemez. Nakit ile girilmeli oransal olacaksa. Dalga geçer gibi bir þey bu. Bist hisseleri olmamalý.10-15 lot gelir belki bu arzda.
Evet son halka arzlardan gelen prim, bütün yatýrýmcýlarýn halka arza olan ilgisini fazlasýyla arttýrdý, geçen sene 150-200 bin yatýrýmcý baþvuru yaparken, bu oran 6 ay önce 400-500 bini, geçen ay 700-800 bini, bugün 1 milyon yatýrýmcýyý bulacaktýr, bu sayý da hýzla artmaktadýr, sadece halka arzlara katýlým gerekçesiyle yatýrým hesabý açýlýþýnda büyük artýþlar olmaktadýr, Yatýrýmcý portföyünde ki Bist30 endekse dahil hisselerini teminat göstererek SÖKE arzýna katýldý, muhtemelen gelen oran %1 in altýnda olacaktýr, Bu yöntem ASTOR halka arzýnda uygulanmayacaktýr, büyük ölçekli bir halka arz olmasý itibariyle de yatýrýmcýlara daha fazla lot gelecektir,
SÖKE halka arz büyüklüðü 581.250.000 tl dir.
ASTOR halka arz büyüklüðü 2.625.000.000 tl olacaktýr, (ek satýþlar dahil)
Yer Ýmleri