Selamlar herkese,
Bende aranızdan ayrıldım bir süre önce ama Tınaztepe yatırımcısı başkalarına benzemez kopamıyorum burdan..
Allah tahtacının çapsızından korusun. Psikolojisi sağlam olmayan bu kağıtta rezil olur, hasta olur.
Sevgiler.
Selamlar herkese,
Bende aranızdan ayrıldım bir süre önce ama Tınaztepe yatırımcısı başkalarına benzemez kopamıyorum burdan..
Allah tahtacının çapsızından korusun. Psikolojisi sağlam olmayan bu kağıtta rezil olur, hasta olur.
Sevgiler.
Kalbim sizinle,
Allah sabrınızın mükafatını versin.
Olay yazmanızla alakalı değil yanlış anlamayın. Burada takip psikolojisinden bahsetmeye çalıştım. Sonuçta 3 yıl boyunca tüm kademeleri, takası, gelen 12 bilançoyu, atılan tüm KAP ları, yapılan/yaptırılan haberleri ve yüzlerce TNZTP hissedarı tanımış biri olarak söyledim bunu![]()
Benden çok daha tecrübelisiniz bu şirkette.Gözlemleriniz önemli. Bu yıl sonuna kadar burdayım.Tüm forumu geriye dönük okudum.Çok kaliteli.Takas da mal değişimi oldu.Yıllardır duran mal birileri tarafından alındı.Maliyetler 3 aşağı 5 yukarı buralar.Detaylı incelememiştim.Zaten temel olarak çok iyi bir şirket.NPH fonunun alım yapmasıyla radarıma girdi.Hep beraber güzel kazanırız İnşallah
Teknik olarak da yaklaşık 750 günlük yatay band kırıldı.Üstünde kalmalar güzel olur
Haftayı ve günü en düşükten kapatmak fantezileri arasındadır.
Tahmin ediyorum 1-2 ay rezil tahta günlerine geri döndük. Klasik 300-500 lot kademe 1 milyon işlem hacmi.
Yer İmleri