-

Originally Posted by
Koray
Suçlanacak ise !Alın size asıl suçlu/suçlular.
-

Originally Posted by
nikrece
Hatay büyük şehir belediye başkanına katılıyorum.Eğer günah keçisi aranacaksa başka yerde aranmalı.
Haberlerde kaçarken yakalandı diye alt yazı geçiyor.
Adam salak mı ?5 gün sonra elini koluna sallaya salya hava alanına gidip tarifeli uçakla yurt dışina kaçacak.
Yanında bavulla para mı götürüyormuş?Kaçtığına dair bir delil var mı?Hemen yaftalanıyor.
Elmalarla armutları ayırmak lazım.
Japonya'da bile büyük depremlerde yıkılan yerler oluyor. Hemen yapanlar suçlanıyor mu?
Ön yargılı ollmak neyin kafasıdır.
Adamı tanımam etmem. Kimse akrabam filan sanmasın.
https://www.dokuzsutun.com.tr/cennet...ldi-54736h.htm

Originally Posted by
Koray
-
Erdoğan : Üniversiteler yaza kadar kapalı kalacak , yurtlarda depremzedeleri ağırlayacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Koray
Mimar değilim ama,resimler incelenince :bina resmen yerden kaparılmış gibi duruyor.Sütünlarda,duvarlarda en ufak çatlak yok.
Bina kopup yan devrilmiş.
-
Kahramanmaraş İslahiye'de enkaz altındaki 3 yaşındaki Şengül, depremin 132 saatinde sağ olarak çıkarıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
nikrece
Mimar değilim ama,resimler incelenince :bina resmen yerden kaparılmış gibi duruyor.Sütünlarda,duvarlarda en ufak çatlak yok.
Bina kopup yan devrilmiş.

Mimar/Mühendis arkadaşlarda fikrini belirtsin,
temeli problemli o binanın,
muhtemelen de kısa kolon problemi ...
Bir bina depremde yıkılıyorsa suç,
1 Müteahhitindir (Yükümlülüklerini okuyunuz)
2 Yönetmeliğe uygunluğunu onaylayan Denetmenindir
3 Kontrolünü yapan/yapmayan Belediyenindir
4 Kolon kesen Dükkancınındır
-

Originally Posted by
MedwiG
Kahramanmaraş İslahiye'de enkaz altındaki 3 yaşındaki Şengül, depremin 132 saatinde sağ olarak çıkarıldı
babasıda kurtuldu allah şifa versin..
-
Binayı yapan müteahitlerin savunulacak birşeyi yok suçsuz olduklarını kendileri ispat etmek zorundalar...sorumlular hesap vermeli...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri