-

Originally Posted by
EGEDUK
Partinin yetkili kurullarında görüşeceğiz = Cumhur İttifakına katılmayı kabul ediyoruz.
Babasıyla ve partisiyle çelişir.
Hdp ye laf diyenler hdp nin alternatifi olarak gömrdükleri ve çok daha ayrılıkçı ve tehlikeli görüşleri olan hüdaparla anlaşmakta ayrı bi çelişki
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
MedwiG
Bahçelinin az once Anayasa mahkemesi ve başkanı için söylediklerini bir başkası söylesin içeriden çıkamaz
Geçen hafta dokunulmazlığı kaldırılan 2 vekilden biri mahkemeye hakaret yada benEri bi nedenle dokunulmazlığından oldu
bir halt olacağı yok.
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi ile görüştü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Kur’an-ı Kerim, Arapça, hadis, ilmihal ve siyer dersleri ilköğretim birinci sınıftan itibaren ders olarak okutulmalıdır.
🔺Zorunlu karma eğitimden vazgeçilmeli, isteyen aileler çocuklarını yüksek öğrenim dâhil eğitimin her kademesinde erkek veya kız okullarında okutabilmelidir.
🔺Eski medreselerimiz restore edilip onarılmalı, medrese eğitiminde geçen süre zorunlu eğitim süresinden sayılmalıdır.
bir halt olacağı yok.
-
Eyalet sistemi, özerklik ve federasyon tartışılabilmelidir.
- Şeyh Said’in yakınlarından özür dilenmelidir
- ‘Ne mutlu Türküm diyene’ yazısı silinmelidir.
bir halt olacağı yok.
-
-

Originally Posted by
ayhan53
.
Zorunlu karma eğitimden vazgeçilmeli, isteyen aileler çocuklarını yüksek öğrenim dâhil eğitimin her kademesinde erkek veya kız okullarında okutabilmelidir.
Direk rahibe okulları açılsın. Hatta erkekler ve kızlar devleti diye ülke 2ye bölüns0n. Kadınlar kendileri çocuk yapsın erkeklerde kendileri.
-
Yaw bu allah o kadar düşüncesizmiydiki 2 cinsi aynı yerde yarattı! Bunların kafası bildiğin şirk koşma.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri