-
Malatya ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Malatya ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Emsc: Deprem 4.7 büyüklüğünde
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Erdoğan: "(Altılı masa) Tam anlamıyla bir eski Türkiye fotoğrafı olan koalisyon mantığıyla çalışıyorlar."
-
Erdoğan: "(Altılı masa) Terör örgütünün parlamentodaki uzantısını da masaya ortak etti, beraber yürüyorlar."
-

Originally Posted by
nikrece
Bu dalama.İyi tanınsın diye koydum.
Bu gerzekler yönetiyor bu ülkeyi.....!!!!!!!!!!!!
ALLAH..... belamızı vermiş ....haberimiz yok....!!!!!!!!!!!!!!
-
Erdoğan: HÜDA-PAR tamamıyla yerli ve milli bir yapı, bu desteği çok kıymetli buluyorum
-
Erdoğan: En düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira oldu
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan: En düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira oldu
Tam tahmin ettiğim gibi,bu gurup 1,5 milyon,aşağıda kalan vs 5 milyon,peki esas tam pirim ödeyenlere bir mok yokmu,intibakta verilmedi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri