-
DİKKATİMİ ÇEKTİ.KARDEŞMİ BUNLAR?
Yoksa banamı öyle geldi.

-

Originally Posted by
nikrece
Halk TV Yayına başladı.GB bitmesin diyenlere duyurulur.
-
Sinan Oğan: "HDP ile yan yana gelmem eşyanın tabiatına aykırı. Bizi eleştiriyorlar. Ne yapsaydım, bir Türk milliyetçisi olarak HDP ile yan yana gelip kendimi mi inkar etseydim?"
Hudapar ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Sinan Oğan: "HDP ile yan yana gelmem eşyanın tabiatına aykırı. Bizi eleştiriyorlar. Ne yapsaydım, bir Türk milliyetçisi olarak HDP ile yan yana gelip kendimi mi inkar etseydim?"
Hudapar ?
Biriyle iç içe diğeri dışarda.
Bu lafıda yedirirler Sinan bey.
Omurga lazım.
Yarın Cumhura katıldık derse ne yapacan orada kucaklıyacan.
Sıkıldım iki yüzlülerden.
Kapat partiyi o zaman niye ortada dolanıyorlar.?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
-
Başkası adına utanmak ...
Sinan Oğan: "Suriyeli kardeşlerimizi mancınıkla mı göndereceksiniz?
-
-

Originally Posted by
MedwiG
Hudapar ?
Koltuğa sadık kal, koltuğa sadık kal diye diye, ikisi de memleketin kaderiyle oynadılar.
Bir tek onlar vatanperver, Atatürkçü sanki....pehh

Originally Posted by
Achiles
'Koltuğa sadık kal.'
04:40'dan itibaren...ne dediklerine değil, ne yapmaya çalıştıklarına, sonunda neye yol açacaklarına odaklanın dedik. Sizi ayartıyorlar dedik. Dinletemedik.
-
[Sevgili vatandaşım, borç harç evini geçindirmeye çalıştığını biliyorum. İktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartı borçlarınız için kesin çözüm üreteceğim. Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak.
Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız, bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç batağı yüzünden yuvalar yıkılmayacak.
Unutmayın, 28 Mayıs seçimi, bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur!
Vatanını seven sandığa gelsin.
Kemal Kılıçdaroğlu
Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı Adayı B002]
Kk dan mesaj geldi. Bence yanlış bi uygulama hayatımda kredi kartını ödemeyip kara listeye düşüp faiz yüküne girmedim
Girenede acımam. Ayağını yorganına göre uzatsın.
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri