Borsa,borsa de çýk operasyon yapýlacak de ayaðýna kurþun sýk,peþi yok öyle þey de borsa tepetaklak olsun,beklentim 69.000![]()
Borsa,borsa de çýk operasyon yapýlacak de ayaðýna kurþun sýk,peþi yok öyle þey de borsa tepetaklak olsun,beklentim 69.000![]()
Çadýr mahkemeleri kurdur teröristleri kurtarmak için,megri,megri halay çek,manisali CHP'li þehit töreninde manisalý olan CHP lideri özgür özele saldýr,ulen siz kimsiniz,vatan hainleriylen kim kol kola girdi,vahdettini,iskilipli hocayý,þeyh saidi destekleyen kim ???,varmý içinizde giresun 5000 kiþilik 42-47 gönüllü alay ruhu,varmý içinizde bu vatan için baðýþ yapan,Atamýza ve onun kurduðu sisteme bile hakaret ettiniz,Atamýzýn heykeline Ataput dediniz,2 ayyaþ dediniz,Atatürk milliyetçiliðini ayaklarýmýzýn altýnda ezeriz dediniz,Allah topunuzun belasýný versin![]()
Borsa yine nane molla,sabah açýlýþta göstermelik yukarý açtý,peþi anýnda aþaðý bastý 72000 sýnýrýnda sayýlýr![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Son yýllarda ülkede olan korkunç felaketler oldu ve bunlara sebebiyet verenler her daim kazançlý çýktý.
Kazanlara bakýyorsun hiç kimseye hiç bir faydasý olmayan kan emiciler. (Namuslu ve ahlaklý insanlarý tenzih ediyorum)
Kaybedenleri hep birlikte görüyor ve izliyoruz.
Gençler umutsuz, çiftçi üretimden vazgeçmiþ, hayvancýlýkla uðraþan kendinden bezmiþ, iþçi, emekli, memur periþan bir halde.
Sanayici yatýrým yapmýyor, olaný dýþarý kaçýrýyor. Öðrencilerin tek amacý meslek edinip yurt dýþýna kapaðý atmak.
Eðitim çökmüþ tarikatlara teslim edilmiþ, anayasa askýda, hukuk guguk olmuþ, bilim yok, liyakat yok vsvs.
Çürümedik bir yapý kalmadý, tabiri yerindeyse tuz bile koktu.
Ben yazarken daraldým, UMUT yok UMUT insanlar gülmeyi unutmuþ.
Sokakta insanlar birbirini eften püften sebeplerle birbirleriyle kavga ediyor.
Ne kadar güçlü bir ülkeyiz ki hala ayakta duruyor gibiyiz.
Almanya bizi kýskanýyor!!
![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
12 Þehit Kaç Dükkan? - Yýlmaz Özdil
https://www.youtube.com/watch?v=hl3EoUlno30&t=932s
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri