-
Hergün para dağıtıyorlar burda, niye kavga edilir anlamıyorum 
Akşam pazarı olur diyen makinaya şort cetonu atıcak, olmaz diyen lönk cetonu atıcak. Bu kadar basit yahu
kavgaya gerek yok yani
Neyse biz işimize bakalım, kasa 305bin ceton olmuş
-
Forumda ,düşüş olabilir diyen,Linc yiyor..
O zaman gogogo diyeceğim....Bundan sonra,dusus,short diyeni eşekler kovalasın.😀
-

Originally Posted by
akcay
bi defol git bofa tebelleş oldu tahtaya hergün dayıyor kamyoınu...

Seni biraz agresif gördüm bugun
yüklü maldasın anlaşılan
saki ol ak geldi tahtaya toparladı , ilerleyen saate bofa veya YF alış bölümüne kayarsa güzel bir hareket beklerim.
-
Minicik bir ucgen var 1 dakikalikta bakalim ne tarafa kiracak
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Hergün para dağıtıyorlar burda, niye kavga edilir anlamıyorum

Akşam pazarı olur diyen makinaya şort cetonu atıcak, olmaz diyen lönk cetonu atıcak. Bu kadar basit yahu
kavgaya gerek yok yani
Neyse biz işimize bakalım, kasa 305bin ceton olmuş
Biliyosun
sayın Bozkurt
Forumda kavga çıkınca düşüş oluyor.
short jetonu atanlar kavga çıkarmaya çalışıyo,
lönk cetonu atanlar
aman ağzımızın tadı bozulmasın deyip araya giriyo
Şahsen ben 1 cetonluk kavgadan yanayım
-

Originally Posted by
ABKA
Daha önce yazdım.. Bu forumun en zor tarafı, matematik kurtlarıyla,2 denklem kuramayanlar bir araya geliyor...
lgs de yüzde 0.5 lik öğrenci le yüzde 30 lük öğrenci aynı sınıfta.. sonra bu madrabazlar le uğraş.. Allah vergisidir.. ama edep dikkatle olur.
sonra sen neden böyle konuşuyorsun derler.
öysde 0.0003 lük dilimdeydim. Laf olsun torba dolsun...
-

Originally Posted by
keremalkm
O kadar basit değil bu işler..
CB'nin damadı olup,arkasında TC'nin tüm imkanları,ihaleler,destekler. Başarılı oldun! Afferin..
Ankara'da ne şirketler var, destek bekleyen, 10 bayraktar çıkaracak ,işler yapacak firmalar..
Onları da kestin, yol vermedin.. Damadın iş yapsın diye!!
Ortaya çıkmayacak mı? Bilinmiyor mu? ...
İş kaybetmeye gör..
Ertesi gün neler neler duyarız.. Merak etme..
Kerem Bey, 2002 yılında beri AKP'ye hiç oy vermemiş, 1997 yılından beri savunma ve havacılık sanayinde çalışan MBA'li bir makina mühendisi olarak yazıyorum. Selçuk ve Haluk Bayraktar'ın vizyonları Türkiye üstüdür. Türkiye üstü derken iktidar, muhalefet üstüdür. Kendi görüşleri bizimkilerle uyuşmayabilir. Ancak, doğruya biz doğru demezsek diğerlerinden farkımız kalmaz. Baykar'ın 2022 yılı cirosunun %99'u ihracattan geldi. Buralara gelirken de devletten herhangi bir yüksek teknoloji tasarımı ve üretimi yapan şirketten daha fazla bir destek almadılar. Ne kadar inanırsınız bilemem ancak forumdakilerin de okuması için bu yorumumu paylaştım.
-

Originally Posted by
sindoma53
pıst 100 dipten %15 yukarı yapmış farkında olmayanlar var.
şuanda ilk zor bölge 5300 bölgesi üzerinde günlük kapanışlar.
5600 üzeri kapanışlarda yeni zirve startı olay bu.
orada sat vermiş burada al vermiş, badem almış vs derken borsa %15 yukarı geldi dipten

daha öncede söyledim trend de bozulma yok sadece momentum taze para girmediğinden BAM BAM yerine TIK TIK ilerliyor

bu yorumuma şunu eklemek istiyorum 5600 üzeri kalıcı olacaksa banka ve sasa,eregl den yardım almaları gerekiyor .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri