-

Cemal bey, bunun ayarı tamammı acaba deye, fena fena bakıyor, benden söylemesi!
-
Ayar vermiyor, özür diliyor, ben sabah içine edeceğim 10 luk götüreceğim. sen eyleme, görmemezlikten gel.
OLMAZ dedim..

Originally Posted by
reha kaya
Cemal bey, bunun ayarı tamammı acaba deye, fena fena bakıyor, benden söylemesi! 
tekrar geliş, elleri birleştirerek yalvarış...
HEE tamam dedim....
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-

Originally Posted by
reha kaya
Kaldı 12 gün, sonrasında 1 ay garaciğer dinnerdirme.

unutmuşum günneri, hemen bir fuşki doldurdum, boş geçmeyeyim.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-
Bakalım Hamdi beyin ayarına, ne yumurtlayacak?
-
Reha GAYA'da, görsel delil neyim bitmez!
-

Originally Posted by
reha kaya
Ali bey ise her zamanki gibim, Hamdi beyden ayarı alıyor! 

Originally Posted by
reha kaya
Bakalım Hamdi beyin ayarına, ne yumurtlayacak?

Gobe'ye attım, yumurtlayamaz..
-
-
Ali'yi attım alman ile gobe zindanına, çözümü bulsunlar orada, başbaşa..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri