Seçim konusunda iki kelam etmek gerekirse...
Þahsen seçimi kaybedeceklerini düþünmüyorum...Ýster þimdi olsun ister bir yýl sonra...
Hele ki kimileri þayet yaþamýþ olduðumuz felaketin iktidara oy kaybettireceðini düþünüyorsa çok fazla yanýldýklarýný söyleyebilirim..
Depremle ilgili yapýlan absürd komplo teorilerini bir kenara býrakýrsak ki hiç azýmsanmayacak bir oran olduðunu kabul etmek gerekir....Genel olarak kaderci bir milletiz...
Gundwane'nin devamlý yazdýðý bir þey vardý ki, maalesef ben de sonuna kadar katýlýyorum...
"Seçimi kaybetmezler..
Seçimle gitmezler...!"
Karþýsýna kim çýkarsa çýksýn fark etmez bence, toplumun dinamikleri çok farklý....20 yýlda inanýlmaz bir sosyolojik dönüþüm yaþandý..
Sosyal medyada dolaþan bazý enteresan sokak röportajlarý var onlarý izleyince kaným donuyor açýkcasý, ama öyle düþünen çok fazla insan var, ben çevremden de birebir görüyorum.
Bana göre seçimin sonucu belli....
KCHOL - Ford Motor Company, LG Energy ve Koç Holding arasýnda batarya hücre üretimi yatýrýmýna iliþkin ön niyet mektubu imzalandý. Taraflarca anlaþýlmasý halinde üretime ilk etapta 2026 yýlýnda baþlanmasý ve yýllýk 25 GW-saat kapasiteye ulaþýlmasý planlanmakta olup, ikinci etap olarak 2029 yýlýnda kapasitenin 20 GW saat artýrýlarak toplam 45 GW saate ulaþmasý yönünde çalýþýlmasý konusunda anlaþmaya varýlmýþtýr. Proje kapsamýnda üretilecek batarya hücrelerinin, iþ ortaklýðýmýz Ford Otosan tarafýndan yeni nesil Transit araçlarýn üretiminde kullanýlmasý konusu deðerlendirilmektedir
Rica etsem þu sp500 u durdurur musunuz?
Ne yapmak istemektedir..kimin maþasýdýr?
Yok mu orada SPK?
Onlara acýyorum.
vatandaþ ayný enkaz altýnda kalanlar gibi sahipsiz...piyasayý denetleyen tüm kurumlar devre dýþý býrakýldý. bu deprem rallisi tabiki de enkaz altýnda küçük yatýrýmcý kalacak. ne önlem var ne uyarý...yazýk yemin ediyorum bu ülkede yaþayan insanlara...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
karatay seçimi kaybederler de
seçimle giderler mi . orasý muamma.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri