Tebrikler big abi, seni bu yýlýn en iyi viob vurguncusu ilan ettim![]()
Tebrikler big abi, seni bu yýlýn en iyi viob vurguncusu ilan ettim![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yanlýþ yazmýþým, faizler yükseliyor demek istedim.
Haber de burada:
https://www.ntv.com.tr/ntvpara/merke...Nk-vhrn1TEIuRw
Merkez Bankasý (TCMB) bireysel emeklilik fonlarýnda tahvilden hisseye geçiþ getiren düzenleme ile piyasada oluþabilecek likidite açýðýný 8 milyar TL'ye kadar tahvil alarak kapatacak.
TCMB tarafýndan bankalara gönderilen yazýya göre, bankalar aracýlýðýyla yapýlacak DÝBS ve kira sertikasý doðrudan alýmý bugün baþlayacak. TCMB 3 milyar TL'si bugün olmak üzere toplamda 8 milyar TL'ye kadar alým planlýyor.
TCMB bugün 1500-1600 saatleri arasýnda kotasyon yöntemiyle bankalar aracýlýðýyla doðrudan alým gerçekleþtirilecek.
Depremin iki gün ardýndan iþleme kapatýlan Borsa Ýstanbul bugün tekrar açýldý.
Resmi Gazete'de yapýlan düzenlemeyle Bireysel Emeklilik Sistemi'nde devlet katkýsý fonlarýnýn tahvil alma yükümlülükleri azaltýlýrken, hisse alým yükümlülükleri artýrýldý. Buna göre asgari yüzde 10 olan hisse senedi oraný yüzde 30'a çýkarýldý.
Sektör adýmýn kýsa sürede tahvilden hisse senetlerine 8-10 milyar TL arasýnda kaynaðýn geçiþi anlamýna geldiðini söylemiþti.
Bankacýlarýn hesaplamalarý, kararýn etkilediði tutarýn tamamýna denk gelen tahvilin TCMB tarafýndan bireysel emeklilik sisteminden bankalar aracýlýðýyla alýnacaðýný gösteriyor.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
makas 60 puan.
gayet saðlýklý halde.
dün 220 leri bulmuþtu. mantýksýzdý.
makasýn 220 olduðunda bence 42000 aps satýþ nedenlerinden biri.
Borsada duygusallýða yer yok big abi üzülme sen, kalan saðlar bizimdir![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
vioptaki fiyatlar hisseden aþaðýda![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Bufalolarda yorgunluk baþladý, götün götün gidiyeah
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri