Ayhan baþkan kesinlikle bunun altýnda kalmaz koskoca devletin heybetli denetmeni, Angaranin yiðit külhanbeyi, hamsilerin padiþahý, kahrýndan çýldýran fenerliler derneði hamsi baþkaný olarak bir sýðýr kaskas resmi ile birlikte resim isteriz. Yanlýz baþkaným Kurban da kesilecek canlý boða ile olmaz. Kadýköy boðasý isteruk.
Ayhan baþkanýmýn Karadeniz'in gelmiþ geçmiþ en büyük kabadayýsý olduðunu söylememe gerek yok zaten. Fiziki olarak kendisi ile tanýþma þerefine ulaþmýþ biri olarak baþkaným 1,95 boy 98 kg vardýr. Þöyle bir okþasa iki metre uzatýr o derece kaslý bir yapýya sahip.
Eski TBMM Baþkaný Bülent Arýnç, katýldýðý bir YouTube kanalýndaki programda hayat pahalýlýðýna iliþkin dikkat çeken ifadeler kullandý. Eskiden 70 TL ye doldurduðumuz file þimdi 400 TL ye dolamýyorsa bir þey var kardeþim yani bunu görmezden gelmeyin þeklinde konuþan Arýnç, Bunun sebebi maliyet enflasyonu ifadelerini kullandý.
https://www.mynet.com/bulent-arinc-t...a-110107113580
Ýktidar olmamak için elinden geleni yapan bir muhalefet. Tanýdýk iþler sahnede yine. Ama susacagim 14 Mayýs akþamýna kadar.
Yer Ýmleri